Emre Belözoğlu ayrılığı resmen duyurdu! 5 aylık serüven sona erdi

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Trendyol Süper Lig'de son oynanan maçlarla beraber sezon kapanmış ve yeni sezon için heyecanlı bekleyiş başlamıştı. Süper Lig'de yeni sezon başlangıcı Ağustos ayı olarak açıklanırken spor gündemi de futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor. Son olarak Antalyaspor'u çalıştıran ve geçtiğimiz sezonu Antalyaspor Teknik Direktörü olarak kapatan deneyimli futbol adamı Emre Belözoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı sürpriz açıklama ile ayrılığı resmen duyurdu. Yaklaşık 5 aydır Antalyaspor'da görev yapan Belzöoğlu, Antalyaspor'daki teknik direktörlük görevinden ayrıldığını duyurdu. EMRE BELÖZOĞLU VEDA ETTİ Deneyimli teknik direktör Emre Belözoğlu, Akdeniz ekibi Antalyaspor ile Ocak ayında sözleşme imzalamıştı. Geçtiğimiz sezon Antalyaspor'u çalıştıran Belözoğlu, Antalyaspor ile 44 puan toplamış ve Süper Lig'i 15. sırada tamamlamıştı. Emre Belözoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Antalyaspor'daki görevinden ayrıldığını duyurdu. Kısa sürede spor manşetlerine yerleşen bu açıklamanın ardından Emre Belözoğlu'nun yeni adresinin hangi takım olacağı merak edilmeye başlandı. UZUN BİR VEDA MESAJI YAYINLADI Antalyaspor'daki teknik direktörlük görevinden ayrılan Emre Belözoğlu, sosyal medya hesabından uzun bir veda mesajı yayınladı. Antalyaspor'un başında çıktığı toplam 20 maçta 6 galibiyet ve 9 mağlubiyet ile 1.15 puan ortalamasına ulaşan Belözoğlu'nun veda paylaşımında şu ifadeler yer aldı; 'Eğer zafer ve felaket ile karşılaşabilir ve bu iki sahtekara aynı şekilde davranabilirseniz...' mısraları bana hep ilham oldu. Sporculuk ve teknik adamlık dönemlerimde hep bakmam gereken yerin burası olduğunu gördüm. Spekülasyonlar, olmayan gerçeklerin var gibi konuşulması geçmişten bugüne hayatımızın doğal bir parçası haline geldi ne yazık ki... Görev sürem boyunca imkanlarımızı sonuna kadar zorlayarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. İmkanlarımız çerçevesinde takım olarak en iyi mücadeleyle karşılığını aldığımız bir sezonu tamamladık ve hemen yeni sezon planlamasına başladık. Ancak, gelinen noktada gelecek sezon için görünen ve gerçek olan durumların görevime devam edemeyecek hale gelmesi sebebiyle ayrılma kararı aldığımı üzülerek paylaşmak istiyorum. Ayrılma kararımla ilgili daha fazla detay paylaşmayı, kulübün iç işleyişine, mahremiyetine ve mesleğime duyduğum saygı gereği uygun bulmuyorum. Her türlü zorluğa rağmen bize destek olan fedakarca çalışan tesis personelimize, tüm teknik ekibime, Kaptanımız Veysel başta olmak üzere tüm oyuncu kardeşlerime, bize inanan Başkanımız Sinan Boztepe'ye ve değerli yöneticilerimize, kıymetli Valimiz Hulusi Şahin'e, bizden teveccühünü esirgemeyen büyük Antalyaspor camiası ve kalbimin en özel yerinde olan büyük taraftarına teşekkür ediyorum. Artık önemli olan Antalya şehrinin bir ve beraber olarak tüm yapısı, dinamikleri ile harekete geçmesidir. Çalıştığım dönem içinde bunun için çok mücadele ettim. Nispeten başarılı oldum diye düşünüyorum. Sizleri her zaman çok güzel duygularla hatırlayacağım. Hepiniz Allah'a emanet olun. Hoşçakalın.' Kaynak: Haber Merkezi

Geri