Eğitime Güçlü Dokunuş: Yatırımlar ve Ziyaretler

A

Admin

Yönetici
Yönetici
Ayvalık Atatürk İlkokulu İnşaatında İnceleme İl Millî Eğitim Müdürümüz Murat Demir, yapımı süren Ayvalık Atatürk İlkokulu inşaatını yerinde inceleyerek, okulun fiziki durumu ve ilerleme süreci hakkında yetkililerden bilgi aldı. Modern ve güvenli eğitim ortamlarını öğrencilerimizle buluşturmak adına sürdürülen bu yatırımın, Ayvalık'a değer katacağı vurgulandı. Mesleki Çalışma Döneminde Öğretmen Buluşmaları Müdürümüz, "Haziran Dönemi Mesleki Çalışma Programı" kapsamında Ayvalık Atatürk İlkokulu ve Ayvalık Anaokulu'nu ziyaret etti. Görev başında bulunan öğretmenlerle bir araya gelen Müdürümüz, eğitim süreci üzerine yapılan sohbetlerde öğretmenlerimizin görüş ve önerilerini dinledi, katkılarını takdir etti. Öğretmenevi Ek Binasında Yürütülen Çalışmalar Takip Edildi Ziyaret programı kapsamında Ayvalık Öğretmenevi ek binasında yürütülen çalışmaları da yerinde inceleyen Müdürümüz Murat Demir, öğretmenlerin sosyal yaşam alanlarını güçlendirmeye yönelik yapılan bu tür yatırımların önemine dikkat çekti. Nitelikli sosyal alanların, eğitim camiası için tamamlayıcı rol üstlendiğini ifade etti. Yeni Fen Lisesiyle Geleceğe Yatırım Ayvalık'ta yapımı devam eden Zeynep Perkit Fen Lisesi inşaatını da yerinde inceleyen İl Millî Eğitim Müdürümüz, okulun ilerleme durumu hakkında bilgi aldı. Türkiye Yüzyılı'na yön verecek bilim insanlarının yetişeceği bu okulun, 2025-2026 eğitim öğretim yılında eğitim hayatına başlaması planlanıyor. Okul ve Kurum Müdürleriyle Değerlendirme Toplantısı Ayvalık Sakarya İlkokulu ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, ilçede görev yapan okul ve kurum müdürleriyle bir araya gelen Müdürümüz Murat Demir; eğitim-öğretim faaliyetleri, yürütülen projeler ve gelecek planlamaları üzerine değerlendirmelerde bulundu. Eğitimde birlik ve koordinasyonun önemine dikkat çekilen toplantı, ortak vizyon doğrultusunda fikir alışverişiyle tamamlandı. Eğitim Ailemizin Her Ferdiyle Yan Yanayız Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak; geleceğin güçlü Türkiye'sini inşa etme yolunda öğretmenlerimizle, yöneticilerimizle ve tüm eğitim paydaşlarımızla birlikte çalışmaya, yatırımlarımızı kararlılıkla sürdürmeye devam ediyoruz.

Geri