A
Admin
Yönetici
Yönetici
3 yıl içerisinde 4 kez başkanın değiştiği Eğitim Bir Sen 2 No’lu Şube’de geçen Cumartesi günü olağanüstü genel kurul toplantısı yapılmıştı. Genel Kurulda Ertuğrul Baki 45 oy alarak başkanlığa seçilirken rakibi Fuat Çiçek 17 oy almıştı. Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 2 No’lu Şube’de yeni dönem bugün itibarı ile başladı. Başkanlığa seçilen Ertuğrul Baki, mazbatasını aldı. Mazbata sonrası açıklamada bulunan Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 2 No’lu Şube Başkanı Ertuğrul Baki, “14 Haziran 2025 tarihinde yapılan seçimli olağanüstü genel kurul sonucunda, Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 2 No’lu Şube’nin yönetimi üyelerimizin güçlü desteğiyle yenilenmiştir. Bugün itibariyle mazbatamızı alarak resmen görevimize başlamış bulunuyoruz. Bizlere bu görevi emanet eden tüm delegelerimize, üyelerimize ve sendikamıza gönül veren dostlarımıza en içten teşekkürlerimizi sunarız” dedi. Yeni dönemin ilk adımı olarak önümüzdeki hafta içinde görev dağılımını tamamlayacaklarını ifade eden Baki, “İzin süreçlerimizi düzenleyerek sahaya güçlü bir şekilde çıkacağız. Bu yeni başlangıcı dostluk, güven ve istikrar ilkeleri üzerine inşa ediyor; her bir üyemizin sesi olmayı, kimseyi dışlamadan birlikte yol almayı önemsiyoruz. Yeni dönemde sadece hak aramakla kalmayacak, sosyal sendikacılığın gücünü de hissettireceğiz. Üyelerimizin sosyal dayanışmasını artıracak projeler geliştirecek, aidiyet duygusunu pekiştirecek etkinliklerle sahada daha görünür olacağız. Bununla birlikte üniversite camiamızın ihtiyaçlarına yönelik akademik kurul oluşturacak; hem idari hem de akademik personelimizin katılımıyla çalıştaylar düzenleyeceğiz. Bu çalıştaylarla sorunları birlikte tespit edecek, çözüm yollarını birlikte geliştirecek ve karar alma süreçlerinde üyelerimizin etkinliğini artıracağız. İnanıyoruz ki; ortak akıl, kararlı duruş ve samimi iletişimle bu şubede sadece yönetenler değil, tüm üyeler söz sahibi olacaktır. Yeni dönem tüm üyelerimiz için hayırlı, sendikamız için verimli ve başarılarla dolu olsun.” şeklinde konuştu.