Ege ve Akdeniz'de yaz tatili Efsanevi Konserler'le taçlanacak

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Okulların kapanmasının ardından yaz tatili için rezervasyonlar hızla artarken, Ege ve Akdeniz’deki tatil tesisleri misafirlerine unutulmaz deneyimler sunmak için hazırlıklarını tamamladı. Bu yaz, Antalya ve Bodrum’dan Side’ye kadar birçok popüler tatil beldesindeki oteller, Haziran sonundan itibaren "Efsanevi Yaz Konserleri" konseptiyle eğlenceli tatil geceleri başlatacak. KREMLIN PALACE’TA ROCK KEYFİ Moskova’nın meydanları ve mimarisinin gözlemlenebildiği Antalya’daki bu otel, Kremlin Sarayı’nın replikası şeklinde tasarlanmış. Kremlin Palace’da eğlenceli geceler için hazırlıklar tamamlandı. 16 Temmuz ve 13 Ağustos tarihlerinde ünlü rock sanatçısı Haluk Levent, Kremlin Palace misafirlerine unutulmaz konserler verecek. Tatilciler, gündüzleri denizin tadını çıkarırken, akşamları rock müziğiyle coşacak. SELECTUM HOTELS&RESORTS’TA POP MÜZİĞİ COŞKUSU Belek’teki bu otel hem denize sıfır konumu hem de aile dostu olanaklarıyla tatilcilerden tam not alıyor. Aileler, plajda ücretsiz sunulan kabanalarda dinlenirken çocuklar ise mini club etkinlikleriyle eğlenecek. Selectum Noa Belek’te “Efsanevi Yaz Konserleri” kapsamında Berkay’ın 3 Temmuz’daki konseri ile başlayacak ve konserler 18 Temmuz ve 1, 15, 29 Ağustos tarihlerinde devam edecek. Çocuklu ailelerin tercih ettiği Selectum Family Resort Side’de, bu yaz da keyifli bir tatil sunmak için hazır. Ücretsiz lunaparkı ve geniş plajı ile ailelerin favorisi olan tesis, 11-25 Temmuz ve 08-21 Ağustos tarihlerinde Berkay konserlerine ev sahipliği yapacak. Tatilciler, bu eğlenceli gecelerde, müzik eşliğinde yazın tadını çıkaracak. ASTERİA FAMİLY BELEK’TE MURAT DALKILIÇ KONSERLERİ Antalya Belek'teki Asteria Family Belek, büyük plajı ve sakin atmosferiyle dikkat çekerken, yaz boyunca çeşitli etkinlikler sunacak. 650 metreye varan plaj uzunluğu ise Akdeniz bölgesinin en geniş plajında tatil imkanı sunan Asteria Family Belek’te Murat Dalkılıç, 2-17-31 Temmuz, 14-20-28 Ağustos ve 11 Eylül tarihlerinde sahne alacak. Bu tarihlerde tatilciler, yaz akşamlarını Dalkılıç’ın popüler şarkılarıyla renklendirecek. DEHA BİLİMLİER İLE EGE’DE YAZ COŞKUSU Ege'nin incisi Bodrum’da, Selectum Collection Bodrum'da eğlenceli bir yaz geçirilecek. Ege’nin harika manzarasına karşı gerçekleştirilecek "Efsanevi Yaz Konserleri", 25 Haziran’da Deha Bilimlier konseriyle başlayacak. 9-23 Temmuz, 06-20 Ağustos ve 3 Eylül tarihlerindeki konserlerle Deha Bilimlier, Bodrum’daki tatilcilere unutulmaz akşamlar yaşatacak.

Geri