A
Admin
Yönetici
Yönetici
Edirne Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Başımız sağolsun. Kıymetli Meslek Büyüğümüz, Abimiz, Mesai arkadaşımız, Vali Yardımcımız Erdoğan Beypınar'ı ani bir kalp krizi sonucu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kıymetli büyüğümüze Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine sabırlar diliyoruz. Mekanı cennet olsun." denildi. Edirne Valisi Yunus Sezer, başsağlığı mesajında şu ifadeleri kullandı: "Geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Kıymetli Meslek Büyüğümüz, abimiz, Vali Yardımcımız Erdoğan Beypınar'ın vefatı dolayısı ile derin bir üzüntü yaşıyoruz.Kendisine Yüce Allah’tan rahmet ailesine, yakınlarına, sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Başımız sağolsun." Filiz Gencan Akın: Şehrimize yaptığı değerli hizmetler daima saygı ve minnetle anılacaktır Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, sosyal medya hesabından yayınladığı başsağlığı mesajında, "Edirne Vali Yardımcımız Erdoğan Beypınar’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Şehrimize yaptığı değerli hizmetler daima saygı ve minnetle anılacaktır. Merhuma Allah’tan rahmet; kıymetli ailesine, sevenlerine ve Edirne Valiliği camiasına baş sağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun." ifadesini kullandı.