Doç. Dr. Yaşar Bildirici'den Sağlık Kurumlarına Ziyaret

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Sağlıklı yaşamı teşvik etmek ve vatandaşları bilgilendirmek amacıyla düzenlenen ziyaretlerde, ideal boy-kilo ölçümleri, Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) bilgilendirme standı ve Sağlıklı Hayat Merkezleri’nin tanıtım alanları yerinde incelendi. Ziyaretlere Tepebaşı İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Tuzcu ile Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gamze Akın Mumcu da eşlik etti. Doç. Dr. Bildirici, stantlarda ve polikliniklerde vatandaşlarla birebir ilgilenerek hem ölçüm sonuçları hakkında bilgilendirme yaptı hem de sağlıklı yaşam alışkanlıklarının önemine dikkat çekti. Vatandaşların sorularını tek tek yanıtlayan İl Sağlık Müdürü, bu tür farkındalık çalışmalarının toplum sağlığı açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Ziyaretin devamında KETEM polikliniğinde görev yapan sağlık personeliyle bir araya gelen Doç. Dr. Bildirici, yürütülen erken teşhis ve tarama hizmetleri hakkında bilgi aldı. Sağlıklı Hayat Merkezleri’nin tanıtım noktalarını da ziyaret eden Bildirici, bu merkezlerin sunduğu koruyucu sağlık hizmetlerinin halk sağlığına katkısının altını çizdi. Doç. Dr. Yaşar Bildirici, vatandaşla birebir kurulan bu tür temasların, bilinçli ve sağlıklı bir toplum oluşturma yolunda kritik öneme sahip olduğunu ifade etti.

Geri