Dilan Çıtak’tan gözaltı sonrası ilk açıklama geldi!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
İbrahim Tatlıses’in kızı ve şarkıcı Dilan Çıtak, Bodrum’da polisin üzerine aracını sürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Olayın ardından Çıtak, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklamada bulundu. “KENDİMİ TUTAMADIM, AĞLADIM” Dilan Çıtak, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Kendimi tutamadım, ağladım” ifadesiyle duygusal anlarını paylaştı. Açıklamasında sokakta gördüğü destek ile sosyal medyadaki eleştirilerin zıtlığını vurguladı. “İYİ Kİ VARSINIZ” MESAJIYLA DESTEKLERE TEŞEKKÜR ETTİ Çıtak, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Aslında hiçbir şey yazmayacaktım... Ama sosyal medyadaki trol dünyasıyla, sokakta karşılaştığım gerçek hayat arasında öyle büyük bir fark var ki bunu paylaşmadan duramadım. Öncesinde de yaşıyordum ama sanki çoğaldı bu anlar... Günlerdir arka arkaya yanıma gelen insanların içtenliği, sevgisi, 'senin yanındayız' deyişleri... Sarılmak isteyenler, gözlerimin içine bakıp 'seni seviyoruz' 'sesini seviyoruz' diyenler... Gerçekten kendimi tutamadım, ağladım. Bu kadar samimi, bu kadar güzel yürekli insanın varlığı... Tam da şu an, en çok ihtiyaç duyduğum şeydi. İyi ki varsınız...” BODRUM’DA POLİS DURDURDU Olay, Çıtak’ın Bodrum’da emniyet şeridinde seyir halindeyken polis tarafından durdurulmasıyla başladı. İddiaya göre, polisin “dur” ihtarına uymayan Çıtak, aracını görevlinin üzerine sürdü. POLİS ATEŞ AÇTI, GÖZALTINA ALINDI Yaşanan olay üzerine polis ateş açtı ve araç durduruldu. Çıtak, gözaltına alınarak "görevli memura tehdit" ve "görevini yaptırmamak" suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi. “PANİKLEDİM, STRES YAŞADIM” Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan Çıtak, “Panikledim, stres yaşadım” diyerek iddiaları reddetti. Mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. ÇITAK’TAN SONRA AİLEDEN AÇIKLAMA GELMEDİ İbrahim Tatlıses olayla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, aile üyelerinin sessizliği dikkat çekti. İDO TATLISES’TEN TEPKİ BEĞENİSİ Olayla ilgili sosyal medyada yapılan bir yorum İdo Tatlıses’in beğenisiyle gündeme geldi. İzzet Çapa’nın “Boş teneke çok ses çıkarır… Memleketin dört bir yanında orman yangınları, insanlar diken üstünde… Peki ya sen ne yapıyorsun?.. Polisin ‘Dur!’ ihtarına uymayıp bir de arabayı üstüne sürüyorsun…” ifadelerini içeren paylaşımı beğendiği iddia edildi. OLAY SONRASI DESTEK VE ELEŞTİRİ BİRLİKTE GELDİ Dilan Çıtak’a yönelik hem destek hem de eleştiriler sosyal medyada devam ederken, sanatçının yaptığı paylaşım farklı tepkilerle karşılandı. GERÇEK GÜNDEM

Geri