DEVA Partisi Heyetinden ESO’ya Ziyaret

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
ESO Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş ve beraberindeki heyetle bir araya gelen DEVA Partisi temsilcileri, Eskişehir sanayisinin mevcut durumu, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında bilgi aldı. ESO Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, Meclis Başkanı Süha Özbay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sinan Özeçoğlu ve Fatih Düş, Meclis Başkan Yardımcısı Nilay Güneş Erdemir ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Özdemirel, Murat Sürel, Hakan Korkmaz ve Mehmet Rallas da katıldı. Toplantının açılışında konuşan ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, sanayicilerin üretimden, ihracattan ve istihdamdan vazgeçmeden Eskişehir ve Türkiye ekonomisi için çalışmaya devam ettiğini vurguladı. Kesikbaş, “Sanayicilerin ve çalışanların yaşadığı sorunları yakından takip ediyor, çözüm önerilerimizi ilgili mercilere iletmeye devam ediyoruz. Hedefimiz, Eskişehir’in ekonomik gücünü ve sanayi potansiyelini en iyi şekilde temsil etmek” dedi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise yaptığı konuşmada, Eskişehir için planladıkları projeler ve ekonomik kalkınma hedefleri hakkında bilgi verdi. Sanayicilerin taleplerine hâkim olduklarını belirten Babacan, bu sorunların çözümüne yönelik somut adımlar atacaklarını ifade etti. Toplantıda ekonomik beklentiler, finansmana erişim stratejileri, ihracatı artırmak için yapılması gerekenler, konut ve barınma sorunu, enerji maliyetleri ile nitelikli iş gücüne erişim gibi başlıklar öne çıktı.

Geri