Danla Bilic estetiklere 300 bin dolar harcadı, yine paraya kıydı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Danla Bilic estetiğe 300 bin dolar harcadı: “Her tuşa basıyorum” Sosyal medyada paylaştığı makyaj videolarıyla tanınan Danla Bilic, geçirdiği estetik operasyonlarla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak katıldığı bir programda şimdiye dek geçirdiği işlemleri detaylı bir şekilde açıklayan Bilic, 9 yıl boyunca estetik operasyonlara toplam 300 bin dolar harcadığını dile getirdi. Ünlü fenomen, bu açıklamanın ardından bir kez daha doktorunun kapısını çaldı ve estetik serisine yeni bir halka ekledi. 9 yılda 300 bin dolarlık estetik dönüşüm Fazla kilolarından mide ameliyatıyla kurtulan Danla Bilic, ardından geçirdiği sayısız estetik operasyonla adeta baştan yaratıldı. Geçmişten bugüne yüz hatlarından vücut hatlarına kadar büyük bir değişim geçiren Bilic, geçtiğimiz günlerde bu dönüşümün maddi boyutunu da ilk kez açıkladı. 9 yıl boyunca yaptırdığı işlemlerin toplam maliyetinin 300 bin doları bulduğunu söyleyen fenomen isim, bu açıklamasıyla magazin gündeminin ilk sıralarına yerleşti. Danla Bilic yine doktoruna gitti: “Her tuşa basıyorum” Estetikten vazgeçemeyen Danla Bilic, son paylaşımıyla yine gündemde. Doktor ziyaretinin ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımda boyun bölgesindeki kızarıklıkları gösteren bir fotoğraf paylaşan Bilic, altına şu notu düştü: “Güzel yaş almak için her tuşa basıyorum. Buradan önce de kurşun döktürdüm.” Bu esprili açıklama, takipçileri arasında hem ilgi hem de tartışma yarattı. Estetik bağımlılığı mı, kendine yatırım mı? Danla Bilic’in estetikle olan ilişkisi, sosyal medyada sıkça konuşulan konular arasında. Bazı takipçileri bu durumu “kendine yatırım” olarak yorumlarken, bazıları ise estetik bağımlılığına dikkat çekiyor. Bilic ise estetiğe dair tercihlerini ve kararlarını her fırsatta açık bir dille savunuyor. Estetik müdahalelerle geçirdiği değişimi şeffaf şekilde paylaşması, onu bu alanda daha da dikkat çeken bir figür haline getiriyor. Görünüşe göre Danla Bilic’in estetik yolculuğu henüz sona ermiş değil.

Geri