A
Admin
Yönetici
Yönetici
Kadir Sert, Büyükşehir’de Mahallesi İçin Çözüm Aradı Trabzon’un Ortahisar ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kadir Sert, mahalle sorunlarını ve muhtarların beklentilerini görüşmek üzere Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, mahalle sakinlerinin talepleri, mevcut hizmetlerin durumu ve yeni projeler masaya yatırıldı. Muhtar Sert, “Başkanımızla çok verimli bir istişare yaptık. Hem Cumhuriyet Mahallemizin hem de Ortahisar’daki tüm muhtar arkadaşlarımızın sorunlarını dile getirdim,” dedi. 40 Yıllık Tecrübe ile Halkın Yanında Trabzon siyasetinde ve yerel yönetimlerinde 40 yıldır aktif bir isim olan Muhtar Kadir Sert, sadece mahallesi için değil, tüm Ortahisar muhtarları adına da girişimlerde bulunuyor. Görevde olduğu 6 yıl boyunca sosyal yardımlardan çevre düzenlemelerine kadar birçok çalışmaya öncülük eden Sert, “Muhtarlık, sadece imza atmak değil, gönüllere dokunmaktır,” ifadelerini kullandı. Başkan Genç’e Teşekkür Etti Ziyaret sonrası TAKA Gazetesi’ne konuşan Sert, Başkan Genç’in ilgisinden memnun kaldığını belirterek şunları söyledi: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Av. Ahmet Metin Genç’i ziyaret ettim. Sayın Başkanımızla gerek Cumhuriyet Mahallemizin sorunları gerekse Ortahisar mahallelerinin ve muhtarlarımızın sorunları üzerine istişarelerde bulunduk. Başkanımızın şahsıma gösterdiği yapıcı ilgiye ve duyarlılığına teşekkür ediyorum.” Mahallede Sosyal Çalışmalar Devam Ediyor Cumhuriyet Mahallesi’nde sosyal yardımlar, yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine destek, altyapı iyileştirmeleri gibi birçok konuda aktif çalışan Muhtar Kadir Sert, belediye işbirlikleriyle mahallesine yeni projeler kazandırmayı hedefliyor. Sert, “Hem Büyükşehir Belediyemiz hem Ortahisar Belediyemiz, mahallemiz için önemli destekler sağlıyor. Vatandaşımızın yüzü güldükçe biz de mutlu oluyoruz,” dedi. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kadir Sert’in girişimleri, mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılanırken, Başkan Genç ile yapılan bu istişarenin yeni hizmetlerin önünü açması bekleniyor.