Çiğli Atatürk Stadı'nda dans ve enerji dolu bir gece

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Çiğli Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen aerobik ve dans gecesi, Çiğli Atatürk Stadı’nda adeta bir festivale dönüştü. Binlerce vatandaşın katıldığı etkinlikte, Hasan-Gizem-Ayaz dans grubunun sahne performansı büyük beğeni topladı. Sahnedeki etkileyici koreografilerle izleyicilere adeta bir görsel şölen yaşatıldı. Halk Müziğin Ritmine Eşlik Etti Stadyumu dolduran kalabalık, müziğin ritmine ayak uydurarak dansçılara eşlik etti. Sahne önünde dans eden katılımcılarla birlikte, tribünlerden yükselen alkışlar atmosferi daha da coşturdu. Özellikle kadınlar ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği gecede enerjinin hiç düşmemesi dikkat çekti. Başkan Yıldız’a Sürpriz Doğum Günü Gecenin en anlamlı anı ise sürprizlerle doluydu. Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız’a eşi Gamze Yıldız tarafından hazırlanan doğum günü kutlaması, duygu dolu anlara sahne oldu. Etkinliğe katılan yüzlerce vatandaşla birlikte doğum günü pastasını kesen Başkan Yıldız, “Bu anı sizlerle paylaşmak benim için tarifsiz bir mutluluk. Çiğli ailesinin bir parçası olmak büyük bir gurur” dedi. "Enerjiniz Bize Güç Veriyor" Gecenin sonunda duygularını paylaşan Başkan Yıldız, bu etkinliği ikinci kez düzenlemenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. “Bunca strese rağmen belediye başkanı olmaktan çok mutluyum” diyen Yıldız, stadyumu dolduran kalabalığın enerjisinin kendisine güç verdiğini belirtti. Konuşmasını, “Çiğli’nin ne kadar özel bir yer olduğunu bir kez daha gördüm. Aynı sahneyi, aynı duyguyu paylaşmak benim için büyük bir onur. Daha nice güzel etkinliklerde buluşmak dileğiyle” sözleriyle tamamladı. Bülten

Geri