CHP'li Çeroğlu: Sağlık ticaret değil, halkın hakkıdır.

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı, dün yayımladığımız acil servis önünde bekleyen sedye üzerindeki hasta ve sağlık çalışanları fotoğrafına, "Bu, çöken bir sistemin sessiz çığlığıdır" diye yorum yaptı. Azize Çeroğlu, Tuncer Kalaycı'nın dün yayımlanan "Sağlıkta bu eziyeti çekmek zorunda mıyız" başlıklı yazısıyla ilgili paylaşıma yaptığı yorumda, "Hayır! Bu halk da sağlık emekçileri de bu eziyeti hak etmiyor. Gece yarısı acilde sedyede bekleyen hasta, ayakta çalışan hemşire… Bu, çöken bir sistemin sessiz çığlığıdır" diye yazdı. "Bu düzeni değiştirmek boynumuzun borcu" Çeroğlu yorumuna şöyle devam etti: "Ben siyasetçiyim, aynı zamanda bu şehrin bir vatandaşıyım. O hasta benim, annem olabilir. Parası olan özel hastaneye gidiyor, olmayan kapıda bekliyor. Bu sağlık değil, adaletsizliktir. Bu düzen: Ranta dayalı, halkı dışlayan AKP politikalarıdır. SEAH yönetimi ve İl Sağlık Müdürlüğü suskun. Bu yönetim boşluğunun fotoğrafıdır. CHP olarak biz; halkın, hakkın, kamunun yanındayız. Sağlık ticaret değil, halkın hakkıdır. Bu çürümüş düzeni değiştirmek boynumuzun borcudur!"

Geri