A
Admin
Yönetici
Yönetici
Antalya’da Manavgat Belediyesine yönelik operasyon kapsamında tutuklanan, ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Gülsüm Özer, CHP üyeliği, başkan yardımcılığı ve meclis üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. “PSİKOLOJİM BOZULDU, FAYDALI OLAMAYACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM” Özer, yaptığı yazılı açıklamada, soruşturmanın başladığı günden beri zor bir süreç geçirdiğini belirterek, “Yaşadığım bu süreçte travmadan dolayı psikolojim bozuldu. Bundan sonraki süreçte faydalı olamayacağımı düşündüğüm için belediye meclis üyeliği ve başkan yardımcılığından istifa ediyorum.” dedi. “CHP ÜYELİĞİNDEN DE İSTİFA EDİYORUM” CHP üyeliğinden de ayrıldığını bildiren Özer, destek görmediğini savunarak, “Bu zor günümde yanımda yer almayan destek çıkmayanların şöyle ki, bana İl Başkanlığı tarafından gönderilen avukatın adımı bile bilmemesi bana sorumsuzluk geldi.” ifadelerini kullandı. “İL BAŞKANI VE MİLLETVEKİLLERİNDEN DESTEK GÖRMEDİM” Özer, cezaevinden çıkalı bir hafta olmasına rağmen İl Başkanı’nın kendisini aramadığını belirterek, “Davasına inandığım CHP üyesi olarak çok düşündürücü geldi. Ziyaretime gelen bazı milletvekilleri adımı dahi bilmiyordu. Her şeyin 'mış' gibi yapılıyor olması beni çok üzdü.” diye konuştu. OPERASYON VE TUTUKLULUK SÜRECİ Gülsüm Özer, Manavgat Belediyesine yönelik rüşvet, irtikap ve zimmet operasyonunda 4 Temmuz’da gözaltına alınarak tutuklanmış, 7 Ağustos’ta adli kontrol şartıyla tahliye edilmişti. (Sözcü)