Çeşme’de okullar yeni eğitim yılına temiz başladı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Çeşme Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde ilçedeki 27 okulda geniş çaplı temizlik çalışmaları başlattı. Çalışmalar kapsamında okul bahçeleri, giriş yolları, oyun alanları ve çevre düzenlemeleri detaylı şekilde temizlendi.

Cesmede Okullar Yeni Egitim Yilina Temiz Basladi (2)

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI NASIL YÜRÜTÜLDÜ?

Temizlik İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen çalışmalarda, okul bahçelerindeki yabani otlar temizlendi, çöp ve atıklar toplandı. Bu sayede öğrencilerin hijyenik ve güvenli bir ortamda eğitim yılına başlaması hedeflendi.

BAŞKAN DENİZLİ’DEN AÇIKLAMA

Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, yapılan çalışmaları değerlendirerek, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların eğitim hayatına temiz, düzenli ve sağlıklı bir çevrede başlaması için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Çeşme’nin 27 okulunda eksiksiz bir şekilde temizlik çalışmaları tamamlandı. Yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerimize başarılar, öğretmenlerimize kolaylıklar diliyorum” dedi

YIL BOYUNCA DEVAM EDECEK ÇALIŞMALAR

Belediye, eğitim kurumlarının temizliği ve düzenine yönelik çalışmalarını yıl boyunca sürdüreceğini vurguladı ve toplumun tüm kesimlerini çevre duyarlılığı konusunda iş birliği yapmaya davet etti.

Geri