A
Admin
Yönetici
Yönetici
Çaykur Of Çay Fabrikası’nda yönetim değişikliğine gidildi. Yavuz Aktan’ın ayrılığı sonrası müdürlük görevine atanan Ali Genç, göreve geldiği ilk günden bu yana yoğun bir ilgiyle karşılaşıyor. Of’un önde gelen isimlerinden siyasilerden esnafa kadar birçok kişi Genç’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunurken, fabrika da yeni dönemde disiplini ve üretim düzeniyle dikkat çekiyor. Of’un önde gelen isimlerinden destek ziyareti Ali Genç’e yönelik ziyaretlerin en dikkat çekicisi, AK Parti Of İlçe Başkanlığı’nın kurucu başkanı ve üç dönem ilçe başkanlığı görevini yürüten Fazlı Çapoğlu’nun ziyareti oldu. Çapoğlu’na, Fehim “Delireisoğlu” lakaplı muhtar Çetin İhtiyar ve Of Esnaf Odası Başkanı Adnan Ramoğlu da eşlik etti. Fabrikayı ziyaret eden heyet, yeni müdüre görevinde başarılar dileyerek üretimin sürdürülebilirliği açısından destek mesajı verdi. Fabrikada disiplinden taviz yok Trabzon-Rize karayolu üzerinde yer alan ve Karadeniz’in vitrin değerlerinden biri olarak kabul edilen Of Çay Fabrikası, son dönemde özellikle hijyen ve düzen açısından örnek gösteriliyor. Ziyaretçiler, fabrikanın temizliği karşısında hayranlıklarını gizleyemiyor. Fabrika adeta bir müze havası taşırken, üretim çarkları da “takır takır” işlemeye devam ediyor. Ali Genç dönemi üretimde tempo ve titizlikle başladı Yeni müdür Ali Genç’in göreve gelmesiyle birlikte fabrika disiplinli ve sistemli yapısıyla öne çıkmaya başladı. Hem çalışanlar hem de ziyaretçiler tarafından olumlu izlenimler dile getirilirken, fabrikanın hem üretim hem de tanıtım alanında aktif ve örnek bir rol üstleneceği bekleniyor. Of’un çay üretimindeki önemli temsilcilerinden biri olan bu fabrikanın, yeni yönetimle birlikte daha da güçleneceği düşünülüyor. Yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktalarından biri olmaya devam eden tesis, Karadeniz kültürünün üretimle harmanlandığı canlı bir vitrin konumunda.