A
Admin
Yönetici
Yönetici
Yola çıkıldığında (2013) talep netti: “Daha iyi bir yarın uğruna, Bursa’nın dününü geride bırakmak…” Bugün sayısı 60’ları aşan makro projeler, yola çıkıldığında Bursa’nın plaka kodu kadar idi ve onlardan biri de sektörel konseylerdi. Şöyle diyordu: “…Sektörel stratejilere çalışacak ve proje üretecekler. Önleri açılacak, ‘bu sizin işiniz değil’ denilmeyecek…” Gelinen noktada tam da dediği gibi oldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay’ın vizyonuyla kurulan konseyler, harıl harıl çalışıyor ve adeta birbiriyle yarışıyor. Son dönemde Bursa Business School’da gerçekleştirilen zirveler, bu yarışın en net yansıması olarak gören gözlere bir çaba ve motivasyon temsili sergiliyor. İş dünyasının eğitim üssü BB School, dün yine yeni bir zirveye ev sahipliği yaptı. Biz de takip ettik… BTSO Bilgi İşlem ve Otomasyon Teknolojileri Konseyi ile Otomotiv Konseyi tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen zirvede Bilişim Vadisi, Deloitte Türkiye ve MEXT Teknoloji Merkezi stratejik iş birliği ile yer aldı. ‘Otomotiv Sektöründe Yapay Zekâ Entegrasyonu ve Gelecek Stratejileri’ temasıyla düzenlenen programa sektör temsilcilerinin yanı sıra kamu ve sivil toplum kuruluşlarından da katılım oldu. Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar, Mudanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Karip, Bursa Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Aydın Bakoğlu, Bursa Ticaret İl Müdürü İsmail Aslanlar da oradaydı… Meslek lisesi öğrencilerinin katılımını görmekten mutlu olduğum zirveye CM by Onka Otomotiv, Erener Karoseri&Dizayn, İnallar, Koçaslanlar, Otokoç, Teracity ve Trex firmaları sponsorluk desteği sundu. Togg’un ilgi odağı olduğu ve farklı marka araçların da sergilendiği zirvenin açılışında BTSO Başkanı İbrahim Burkay’ın Bursa ve otomotiv sektörü bağlamında yaptığı değerlendirmeler öne çıktı. Türkiye’de toplam otomotiv üretim ve ihracatının yarısının Bursa tarafından gerçekleştirildiğinin altını çizen İbrahim Burkay, kentin sektöre yön veren bir merkez konumunda bulunduğunu ifade ederek “Bizler, Bursa olarak farklı düşünmek ve her dönemde yenilikçi olmak zorundayız. Çünkü bu vizyon, bu kentin genetik kodlarında var. Bu şehir, tarih boyunca üretmekle yetinmedi; ürettiğine anlam, değer ve yön katarak bugünlere ulaştı” dedi. “TOGG’un üretim merkezi olarak Bursa’nın tercih edilmesi, tesadüf değil stratejik bir tercihtir” diyen Başkan Burkay, BTSO’nun hamlelerini örnekledi: “BUTEKOM İleri Kompozit Merkeziyle, mikro-mekanikten mikro-elektroniğe kadar özgün çözümler geliştiriyoruz. ULUTEK Teknopark’ta üniversitemiz ile yazılım ve mühendislik gücünü sahaya aktarıyoruz. Yeni lojistik merkezlerle sektörlerimizin rekabetçiliğini güçlendiriyoruz. Teknoloji ne kadar güçlü olursa olsun, onu anlamlı kılan nitelikli insan gücüdür. BUTGEM çatısı altında Türkiye’de ilk olma niteliğindeki Yeni Nesil Araç Mükemmeliyet Merkezimizi kurduk. Burada otonom sürüş ve elektrikli araçlarla ilgili 4 adet eğitim atölyesi oluşturduk ve elektrikli araçlar için donanımlı personel yetiştiriyoruz.” Bu noktada BUTEKOM ve BUTGEM’de kritik işlere imza atıldığını biliyorum ama ULUTEK’in henüz beklenen patlamayı yapamadığını düşünüyorum. *** BTSO Otomotiv Konseyi Başkanı Rengin Eren, zirve açılışında yaptığı konuşmada sektörün dijitalleşme ve sürdürülebilirlik bağlamında küresel bir dönüşüm yaşadığını belirterek “Yapay zekâ, bu dönüşümün en kritik bileşeni. Sektör olarak bu değişimin sadece izleyicisi değil, oyun kurucu ve hızlandırıcısı olmalıyız… Önümüzdeki dönemde birçok sektör liderliği, yapay zekayı en iyi kullanan şirketlere geçecek…” kanaatini dile getirdi. Bu konuda Rengin Eren’e katılsam da fiili durumda ‘edilgen’ bir halde olduğumuz gerçekliğini kabul edip buradan çıkışın yollarını bulmalıyız. Belki de bu zirveler, bu farkındalıkla yeni kapılar açılmasına vesile olacak… *** Bilgi İşlem ve Otomasyon Teknolojileri Konseyi Başkanı Osman Akın ise açılıştaki konuşmasında güç ve zenginliğin kaynağının teknoloji olduğuna vurgu yaparak tarihi referans aldı: “İlk Çağ’da Sümerler, sonrasında Abbasiler, Yeni Çağ’da Büyük Britanya ve bugün ABD. Hepsi dönemlerinin en ileri bilgi ve teknolojilerine sahipti.” Dinleyenlerce Akın’ın Roma ve Osmanlı’dan bahsetmemiş olması bağlamı kısaca özetleme yaklaşımı olarak görüldü. Ford ve Tesla örnekleri üzerinden çıkarımda bulunan Akın, şöyle dedi: “1903’te kurulan Ford’un piyasa değeri 40 milyar dolar civarında. 2003’te kurulan Tesla’nın değeri ise 1 trilyon dolara yaklaşıyor. Tesla, son teknolojiyi kullanarak Ford’un 122 yılda ulaştığı değere sadece 22 yılda ulaştı. Bu da gösteriyor ki hangi sektörde olursak olalım, geleceği son teknolojiyi kullananlar şekillendirecek.” *** Hem Rengin Eren hem de Osman Akın konuşmalarını, BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve emeği geçenlere teşekkürle tamamladı. Burkay da konuşmasında emeklerinden ötürü Eren, Akın ile birlikte Bilgi İşlem ve Otomasyon Teknolojileri Konseyi Başkan Yardımcısı İdris Doğrul’a teşekkür etti. Açılış sonrası sunum ve panel programına geçildi. Fuayede otomotiv endüstrisinde çalışan bazı genç mühendisler, sohbet ettim. Onlara ‘yapay zekâ, trafiği de düzene koymalı diye düşünüyorum’ diyerek yönelttiğim sorulara verdikleri yanıtlar gelecek adına umut vericiydi. Her alanda ‘alt yapı’ kavramının önemi çerçevesinde şekillenen muhabbette aşağıdan ‘cevval gençler geliyor’ düşüncesine inancımı artırdı. *** Düne takılı kalmayıp yarını tasarlayanlara saygıyla…