Büyükşehir’den çocuklara “Maviye Açılan Kalpler” etkinliği

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Çocuklara moral ve motivasyon desteği Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından “Maviye Açılan Kalpler” temasıyla düzenlenen gemi turuna, özel gereksinimli bireyler, kanser tedavisi gören çocuklar ile yetim ve öksüz çocuklar katıldı. Ganita Sahili’nden başlayan etkinlikte 300 çocuk ağırlandı. Etkinlik boyunca çocuklara çeşitli ikramlar sunulurken, palyaço gösterileri, müzikli eğlenceler ve aktivitelerle dolu dolu bir gün geçirdiler. Başkan Vekili Kanca: “Çocuklarımızın tebessümü her şeye değer” Etkinliğe katılan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Faruk Kanca, çocukların mutluluğunun her şeyden önemli olduğunu belirterek şunları söyledi: “Evlat sevgisi bambaşkadır. Dünya bir imtihan yeri ve bazen insanlar en sevdikleriyle sınanır. Yetim çocuklarımıza sahip çıkmak, hasta çocuklarımızla ilgilenmek dinimizin de emridir. Velilerimize teşekkür ediyorum, büyük bir sabır ve sevgiyle evlatlarınızın yanındasınız. Büyükşehir Belediyesi olarak bu gönül köprüsünü kurabiliyorsak ne mutlu bize. Başkanımız Ahmet Metin Genç de bu programlara her zaman destek veriyor. Çocuklarımızın yüzündeki tebessüm her şeye değer, onların mutlu olması için çalışmaya devam edeceğiz.” Ailelerden Büyükşehir’e teşekkür Gemi turu boyunca gönüllerince eğlenen çocukların mutluluğu, ailelerini de duygulandırdı. Etkinlik sonrası birçok veli, çocuklarına moral ve motivasyon desteği sağlayan bu organizasyon için Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Özellikle kanser tedavisi gören çocuklar ve özel gereksinimli bireyler için düzenlenen sosyal etkinliklerin, onların sosyal hayata katılımını artırdığı vurgulandı. Sosyal sorumluluk projeleri devam edecek Trabzon Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, çocuklar için bu tür moral motivasyon etkinliklerinin ilerleyen dönemlerde de devam edeceğini açıkladı. Belediye, sosyal sorumluluk projeleriyle hem ailelere hem de çocuklara destek olmayı sürdürecek.

Geri