Bülent Serttaş'ın kızı Miray, üniversiteden mezun oldu

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Türk müziğinin sevilen isimlerinden Bülent Serttaş'ın kızı Miray Serttaş, Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü başarıyla tamamladı. Mezuniyet haberini sosyal medya üzerinden paylaşan ünlü sanatçı, kızının bu anlamlı başarısına duygusal bir mesajla eşlik etti. “Bu Özel Günü Kelimelerle Anlatmak Zor” Bülent Serttaş, sosyal medya paylaşımında kızına şu sözlerle seslendi: “Canım kızım Miray, Koç Üniversitesi'nden mezuniyetinle gurur duyuyorum! Bu özel gününde hissettiklerimi kelimelerle anlatmak zor.” Serttaş, Miray’ın eğitim hayatı boyunca gösterdiği azim ve kararlılığın her zaman takdire değer olduğunu vurguladı. Dekan Onur Listesi’ne Birden Fazla Kez Girdi Miray Serttaş’ın üniversite sürecindeki akademik başarısına da dikkat çeken Bülent Serttaş, kızının birden fazla kez "Dekan Onur Listesi"ne girerek ailelerini gururlandırdığını belirtti. “Yeni Başlangıçların Kutlu Olsun” Sanatçı paylaşımını şu sözlerle tamamladı: “Bu yolculukta verdiğin tüm emeklerin karşılığını almak paha biçilemez bir duygu. Şimdi hayatında yeni bir sayfa açılıyor. Gelecekte de başarılarınla parlamaya devam edeceğine yürekten inanıyorum. Yeni başlangıçların kutlu olsun kızım. Seni çok seviyorum!” Sanatçıdan Gurur Dolu Paylaşım “Bodrum Akşamları” ve “Adamın Dibi” gibi parçalarla hafızalara kazınan Bülent Serttaş, kızı Miray’ın bu önemli başarısını duygularını gizlemeden kutladı. Mezuniyet fotoğrafı ve mesajı kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü. Haberler.com

Geri