Buca Belediyesi'nden öğrencilere destek: Edip Akbayram Eğitim Merkezi açılıyor

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Buca Belediyesi, eğitim alanında önemli bir projeyi hayata geçiriyor. Göksu Mahallesi’nde inşa edilen ve bin öğrenciye hizmet verecek Edip Akbayram Eğitim Merkezi, yeni eğitim öğretim yılına yetiştirilecek. Merkezde ilkokul, ortaokul ve lise seviyesindeki öğrencilere derslerine destek olacak eğitimler sağlanacak. Eğitimler, ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına uygun koşullarda sunulacak. TEKNOLOJİK ALTYAPI VE SOSYAL ALANLAR BULUNACAK Yeni merkezin akıllı tahta teknolojisiyle donatılacağı ve güçlü bir eğitim kadrosuyla faaliyet göstereceği belirtildi. Bunun yanı sıra, öğrencilerin sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla uygun fiyatlı hizmet verecek bir Üzüm Cafe de merkezin bünyesinde yer alacak. “GENÇLERİMİZİN HAYALLERİNE GİDEN YOLDA YANINDAYIZ” Buca Belediye Başkanı Mimar Görkem Duman, merkezin öğrencilere katkı sağlayacak güçlü bir yapı olacağını vurgulayarak şunları söyledi: “Buca Belediyesi olarak eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu kapsamda Göksu Mahallemizde çok kıymetli bir projeyi hayata geçiriyoruz. Yeni eğitim-öğretim dönemine yetiştirmek için çalışmalarını sürdürdüğümüz Edip Akbayram Etüt Merkezi, günde bin öğrencimize eğitim imkânı sunacak. Bu merkeze, değerli sanatçımız Edip Akbayram’ın adını vermek bizim için büyük bir onur kaynağı. Onun adını, cumhuriyeti emanet ettiğimiz gençlerimizin eğitim alacağı bir kurumda yaşatacak olmak çok özel bir anlam taşıyor.” “SORU ÇÖZMEK GELECEĞİ AYDINLATIR” Gençlere de seslenen Başkan Duman, eğitimin geleceğe olan etkisini vurguladı: “Burada çözeceğiniz her soru, okuyacağınız her kitap sadece sizin geleceğinizi değil, Buca’nın ve ülkemizin yarınlarını da aydınlatacak. Kamu yöneticileri olarak yaptığımız projelerle her zaman sizin yanınızda olacağız.”

Geri