Boşanma davası kanlı bitti! Boşandığı eşi ve annesini 22 el ateş ederek ödürdü! Anne-kız yan yana defnedildiler!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Afyonkarahisar’ın Çobanlar ilçesinde dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, 32 yaşındaki Muharrem Türkan, boşandığı eşi Kübra Karadeniz (26) ile kayınvalidesi Elvida Karadeniz’i (62) tabancayla vurarak ağır yaraladı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Kübra ve Elvida Karadeniz hayatını kaybetti. Olayda yaralanan Ayşegül Çankaya’nın (31) yoğun bakımda tedavisi sürerken, Ramazan Çankaya taburcu edildi.

BOŞANMA DAVASININ ARDINDAN

Olay, Kübra Karadeniz ve Muharrem Türkan’ın boşanma davasının ardından gerçekleşti. Taraflar sabah saatlerinde adliyeden ayrıldıktan sonra araç ve motosikletle eve dönmek üzere yola çıktı. Yolda Ramazan Çankaya ile Muharrem Türkan arasında tartışma çıktı. Türkan, Çankaya’yı tabancanın kabzasıyla yaraladı ve şarjörü düşürdü. Ramazan Çankaya kaçarken eşini uyarmak için bir temizlik görevlisinden yardım aldı. Bir süre sonra Kübra Karadeniz, annesi ve ablası Muharrem Türkan ile karşılaştı. Türkan, tabancayla peş peşe 22 el ateş etti. Yaralılar hastaneye kaldırıldı; Kübra ve Elvida Karadeniz kurtarılamadı. Ayşegül Çankaya’nın durumu ağır olarak yoğun bakımda sürüyor. Olayın ardından Türkan polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

CENAZE TÖRENİ

Kübra Karadeniz ve Elvida Karadeniz’in cenazeleri adli tıp morgundaki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Cenazeler Çobanlar ilçesi Kocaöz beldesindeki Kocaöz Mezarlığı’na götürüldü ve yan yana toprağa verildi.

Olayın şüphelisi Muharrem Türkan’ın ifadesinde şu sözler yer aldı: “Yolda, eski eşim ve ailesiyle karşılaştım. Eski eşimin beni aldattığını düşünüyorum. Bunu gururuma yediremedim. Bir anlık öfkeyle tabancayla eski eşimi, kayınvalidemi ve baldızımı vurdum.” Türkan, işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye götürüldü. Bugün adliyeye sevk edilen şüpheli, güvenlik gerekçesiyle protokol kapısından içeri alındı. İşlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Geri