A
Admin
Yönetici
Yönetici
Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BELGEM), bir öğrencisinin daha hayallerine kavuşmasına aracı oldu. BELGEM’de eğitim alan 12. sınıf öğrencisi Doğa Naz Şarkoğlu, İtalya’nın saygın yükseköğretim kurumlarından biri olan Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus) Tıp Fakültesi’ne kabul edildi. Hayalini BELGEM Sayesinde Gerçekleştirdi Küçük yaşlardan bu yana doktor olma hayali kurduğunu dile getiren Doğa Naz Şarkoğlu, bu zorlu süreci BELGEM’in ücretsiz ve nitelikli eğitim desteğiyle başarıya taşıdı. İstanbul’dan İzmir’e taşındıktan sonra BELGEM ile tanıştığını belirten Şarkoğlu, “Ücretli kurslara gitmeden böyle bir başarıya ulaşmam mümkün olmazdı. Bu kurum sayesinde, hayal ettiğim tıp eğitimine adım attım” diyerek duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Eşki: “Cumhuriyet Ateşi Olarak Dönmeni Bekliyoruz” Doğa Naz’ı makamında ağırlayarak tebrik eden Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, eğitime yapılan yatırımların ne kadar anlamlı sonuçlar doğurduğunu vurguladı. Başkan Eşki, “BELGEM yalnızca bir eğitim kurumu değil, Bornova’da hiçbir çocuğun geri kalmaması için oluşturduğumuz adil gelecek vizyonunun bir parçası” dedi. Atatürk’ün sözlerine atıfta bulunan Eşki, “Seni bir kıvılcım olarak İtalya’ya yolluyor, Cumhuriyet Ateşi olarak geri dönmeni bekliyoruz” ifadeleriyle Doğa’ya olan inancını dile getirdi. BELGEM’in Başarısı Tüm Ekibe Gurur Yaşattı BELGEM’in öğrencisi Doğa Naz’ın bu başarısı, kurumda görev yapan eğitimcileri de sevince boğdu. Bornova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Damla Kaya, “BELGEM olarak yıllardır öğrencilerimize ücretsiz destek sağlıyoruz. Bu başarı, doğru yolda olduğumuzun göstergesi” dedi. Kurum Müdürü Süheyla Kayalı ise “Doğa’nın başarısıyla gurur duyuyor, tüm öğrencilerimizin aynı azimle yollarına devam etmelerini diliyoruz” şeklinde konuştu. Uluslararası Alanda Saygın Bir Üniversite: UniCamillus İtalya’nın başkenti Roma’da bulunan ve yalnızca tıp ve sağlık bilimleri alanında eğitim veren UniCamillus Üniversitesi, uygulamalı eğitimi, klinik deneyim odaklı yapısı ve bilimsel araştırmalara verdiği önemle dikkat çekiyor. Uluslararası geçerliliğe sahip diplomalar sunan üniversite, dünya genelinden seçkin öğrencileri kabul ediyor. Eğitimde Fırsat Eşitliğinin Adresi: BELGEM Bornova Belediyesi tarafından hizmete sunulan BELGEM, ilkokul 4. sınıftan lise son sınıfa kadar öğrencilere ücretsiz akademik destek sağlıyor. Öğrenci gelişimi dijital ortamda BİLSA-OKULSİS sistemiyle takip ediliyor. Aylık deneme sınavları, rehberlik hizmetleri, velilere yönelik raporlamalar ve zengin ders içerikleriyle BELGEM, İzmir genelinde fırsat eşitliği sunan öncü kurumlardan biri olarak öne çıkıyor. Bülten