A
Admin
Yönetici
Yönetici
TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor'da heyecanla beklenen olağan genel kurul toplantısı gerçekleşti. Karaçayır Mahallesi'ndeki Belediye Nikah Salonu'nda yapılan kongrede, tek listeyle girilen seçimde Mahmut Alan, kırmızı-beyazlı takımın yeni başkanı seçildi. Bu sonuç, kulübün yönetiminde yeni bir sayfa açıldığının sinyallerini veriyor. Tek Aday Mahmut Alan, Boluspor'un Yeni Lideri! Boluspor'un olağan genel kuruluna, delegeler ve taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Mevcut başkan Savaş Abak'ın görevi bırakma kararı almasının ardından, tek aday olarak seçime giren Mahmut Alan, delegelerin oylarıyla kırmızı-beyazlı kulübün yeni başkanı oldu. Bu tek listeli seçim, kulüp içinde birlik ve beraberlik mesajı olarak yorumlandı. Özellikle mali sıkıntıların konuşulduğu dönemde, bu tür bir konsolidasyon önem taşıyor. Betesbet gibi spor platformları, bu tür genel kurul toplantılarını ve kulüp yönetimindeki değişimleri yakından takip edenler için önemli bir bilgi kaynağı. Başkan Alan'dan Keskin Mesajlar: "Boluspor'un Kayyuma Gitmesine İzin Vermeyeceğiz!" Kongrede yaptığı konuşmada önemli mesajlar veren yeni başkan Mahmut Alan, önceki başkan Savaş Abak'ın kulübün durumunu çok güzel özetlediğini belirterek, "Böylesine Bolu’da tanınmış bir iş adamının yalnız bırakılması bizleri üzdü esasında. Ben orada da söyledim sakın yanlış anlaşılmasın. Ben bu işi yapacak son kişiyim ama Boluspor’un kayyuma gitmesini ulusal basında akşam haberlerde Boluspor’a kayyum atandı denmesi hiç borcu olmayan bir kulübün 1965 yılından bugüne şanla şerefle gelmiş o kadar futbolcu yetiştirmiş o kadar insan yetiştirmiş Türkiye’ye damga vurmuş Yılmaz Becikoğlu özdeşleşmiş ya ne bileyim bu kadar efsane başkanları çıkartmış bir kulübün kayyuma bırakılması kadar yani şaşkınlık vereceği hayret derece bir şey olamaz" ifadeleriyle kulübün kayyum tehlikesiyle karşı karşıya kalmasının kendisini ne kadar üzdüğünü dile getirdi. Alan, kulübün finansal sorunlarına da dikkat çekerek, "Organizasyonlara milyonlar aktarıyorlar Boluspor’a geldi mi yok. Arkadaş bu nasıl iş. Bakanlığa da gideceğiz esnafa da gideceğiz. Ben o kapıya gittiğimde kendi adıma değil Boluspor adına gideceğim. Eğer Boluspor’a ihanet eden olursa o kapıda ben gereğini yaparım. Neyse bunun yasal çerçevedeki gereği Bolu halkına şikayet ederim. Boluspor taraftarına şikayet ederim. Bolu taraftarı için Boluspor için kendimizi yakmaya geldik ne gerekiyorsa da yapacağız" sözleriyle kararlılığını ortaya koydu. Bu iddialı açıklamalar, Betesbet giriş adreslerini kullanan taraftarlar ve spor camiası tarafından yakından takip edilecek. Mahmut Alan başkanlığındaki yeni yönetimin, Boluspor'u mali ve sportif anlamda nasıl bir noktaya taşıyacağı merak konusu. Kırmızı-beyazlı camia, yeni sezonda daha güçlü bir Boluspor için umut besliyor. Betesbet güncel giriş adresinden Boluspor'daki bu yeni döneme dair tüm gelişmeleri ve takımın TFF 1. Lig performansını takip edebilirsiniz.