Bölgenin En Değerli Markalarından Olan Bulak Su Vergi Rekortmeni Oldu; Güçlü Yatırım Güçlü Üretim

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Trabzon’un Çaykara ilçesi Taşkıran mahallesinde kurulan ve mineral değeri(Ph) yüksek olan Bulak Su, bölgenin en değerli markalarından birisi oldu. Yönetim Kurulu Başkanlığını başarılı iş insanlarından Turan Bulak’ın yaptığı fabrikada üretilen doğal kaynak suyu, bölgenin, Türkiye’nin tüm illerinde Ev, İşyerleri ve Hastanelerin vazgeçilmezi. Turan Bulak’ın şirketi almasının ardından yaptığı yatırımlarla modern hale getirilen tesiste üretim el değmeden gerçekleştiriliyor. Bölgenin en iyi yatırımları arasında yer alan Bulak Su fabrikasında 180 cc Bardak Su, 0330 cc Pen Su ve 0330 Premium Su, 05 litre, 1 litre premium 1..5 litre ve 5 litrenin dışında dönüşümlü ve dönüşümsüz damacana üretimi yapılıyor, Bulak Su 2024 yılında 191.000 tl toplam cirosuyla 61 milyon vergiye esas kazanç sağlayarak vergi sıralamasında 2024’te birinciliği yakalayarak ilk sırada yer aldı. Bölgenin en değerli markalarından olan Bulak Su yönetim kurulu Başkanı Turan Bulak, TAKA Gazetesine yaptığı açıklamasında, ‘Üretmekten ve ürettiğini pazarlamaktan, insanların memnuniyetinden büyük mutluluk duyuyorum. Bulak Su Türkiye’nin en değerli markalarından birisi haline geldi. Tamamen doğal kaynak suyunu modern tesislerimizde şişeliyor vatandaşımızın tüketimine sunuyoruz. Biz hep şunu öğrendik, vergilendirilmiş kazanç kutsal kazançtır. Bizde bunu yapıyoruz. Çaykara’daki yatırımlar arasında en fazla vergiyi vermek benim için bambaşka bir mutluluktur.’ dedi. Turan Bulak, üretimde farklı bir damak tadını yakalayan Bulak Su Taşkıran tesislerinde çalışan tüm personeeline de teşekkür etti.

Geri