Bingöllü Babanın Feryadı: Kampanya Çok Yavaş İlerliyor, Oğlumu Kaybetmek İstemiyorum!

A

Admin

Yönetici
Yönetici
Bingöl’de 4 Mart 2025 tarihinde dünyaya gelen Efrayim Gökalp, SMA Tip 1 hastalığı ile mücadele ediyor. Ailesinin maddi durumu ilacın temini için yetersiz kalırken, Bingöl Valiliği tarafından başlatılan kampanya ile minik Efrayim’in hayata tutunabilmesi için yardım bekliyor.

Efrayim’in annesi ev hanımı, babası Recep Gökalp ise altyapı işlerinde çalışan bir işçi. Aile, hem SMA ile mücadele eden çocukları hem de kanser tedavisi gören anne nedeniyle zor günler geçiriyor.

Basliksiz Site 1 (1)
Kampanyanın geldiği noktanın umut verici olmadığını dile getiren baba Recep Gökalp, yaşadığı çaresizliği şu sözlerle anlattı:

"Ben bir babayım… Bir yanda henüz daha 5 aylık olan oğlum Efrayim, SMA Tip 1 hastalığıyla zamanla yarışıyor. Diğer yanda hayat arkadaşım, eşim kanserle mücadele ediyor. İkisini birden ayakta tutmaya, onlara umut olmaya çalışıyorum.

Her gün sabah işe giderken aklım oğlumda, akşam eve dönerken yüreğim eşimde kalıyor. Ne zaman evin kapısını açsam, Efrayim’in minik elleriyle bana uzanmasını, gülüşünü görüyorum ama içimde hep bir korku… ‘Acaba tedavisine yetişebilecek miyiz?’ diye.

Kampanya çok yavaş ilerliyor. Günler geçiyor, ama biz hedefe yaklaşamıyoruz. Bu benim tek başıma başarabileceğim bir şey değil. Bir babanın bütün gücü, sevgisi ve emeği yetmiyor bu ilaç parasını toplamaya. O yüzden insanların yardımına ihtiyacım var.”

HABER MERKEZİ

Geri