Beykoz’da CHP’de deprem! 3 kritik isim birden istifa etti

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Beykoz Belediyesi’nde yaşanan skandallar, CHP’de şok etkisi yarattı. Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı’nın usulsüzlük soruşturması sürerken, Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel’in ardından CHP’li üyeler Uğur Gökdemir ve Murat Uzun da partilerinden istifa etti.

GÜRZEL’DEN TEHDİT VE BASKI İDDİASI

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Gürzel, istifasını şöyle duyurdu:

"Tehdit ve baskıya maruz bırakıldım, parti içinde bir çözüm sunulmadı. Beykoz halkı tarafından desteklendiğimin ve değer gördüğümün bilinmesini isterim."

Gürzel’in AKP ve MHP’li meclis üyelerinden destek gördüğünü belirtmesi, “Acaba AKP’ye mi geçecek?” sorusunu gündeme taşıdı.

CHP’Lİ GÖKDEMİR: “SAHİPSİZ HİSSETTİM”

Uğur Gökdemir de yaşanan süreçten oldukça etkilendiğini ifade ederek, CHP’den istifa ettiğini duyurdu:

"Her akşam haberlerde yer alırken omuz omuza vermemiz gereken bu yolda kendimi sahipsiz hissettim. Artık bağımsız meclis üyesi olarak yola devam edeceğim."

"HALKIN İRADESİNİ ÖNCELEYECEĞİM"

CHP’li Murat Uzun da partisinden ayrıldığını açıkladı:

"Yoluma halkın iradesini ve Beykoz’un çıkarlarını önceleyen bir çizgide devam edeceğimi kamuoyuna ilan ediyorum."

SİYASİ KULİSLERDE SPEKÜLASYON

İstifa eden isimlerin AKP’ye geçeceği iddiaları, siyasi kulislerde şimdiden konuşulmaya başlandı. Beykoz siyaseti, bu gelişmelerle birlikte yeni bir döneme mi giriyor sorusu tartışılıyor.

(gercekgundem.com)

Geri