Beşiktaş’ta yaprak dökümü başladı! Yıldız futbolcular yuvadan uçuyor

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi hem transfer atağı hem de kadroda temizlik hazırlığı başladı. Ernest Muçi ve Joao Mario’nun ayrılığı gündemde. Siyah-beyazlı yönetim, gelen tekliflere göre iki oyuncuyla yolları ayırmaya hazırlanıyor. YENİ SEZONDA KADRODA DEĞİŞİM RÜZGARI Yeni sezon öncesi kadrosunu yeniden şekillendirmeye hazırlanan Beşiktaş’ta transfer çalışmaları kadar, ayrılıklar da gündemde. Siyah-beyazlı yönetim, kadroda düşünülmeyen bazı oyuncular için gelen teklifleri değerlendirmeye alırken, iki ismin vedası yakın görünüyor. ERNEST MUÇİ İÇİN 10 MİLYON EURO BARAJI Beşiktaş’ın Şubat 2024’te Legia Varşova’dan 10 milyon euroya kadrosuna kattığı Ernest Muçi, Avrupa kulüplerinin radarında. Arnavut oyuncu, hem 10 numara pozisyonunda hem de kanatlarda görev alabilmesiyle dikkat çekse de, siyah-beyazlı formayla istenilen seviyeye tam anlamıyla ulaşamadı. Geride kalan 1.5 sezonda 55 resmi maça çıkan ve 11 gol, 4 asistlik performans sergileyen Muçi’nin adı transferle anılmaya başlandı. Özellikle geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Rafa Silva'nın gölgesinde kalan ve daha çok sol kanatta değerlendirilen Muçi, forma şansı bulmakta zorlandı. Beşiktaş’ın bu yaz sol kanat için yeni bir transfer yapmayı planlaması, 24 yaşındaki oyuncunun takımdan ayrılma ihtimalini güçlendiriyor. Yönetim, Muçi için 10 milyon euro civarında bir teklif gelmesi durumunda satışa sıcak bakıyor. JOAO MARIO’YA SUUDİ ARABİSTAN’DAN TEKLİF Takımda geleceği belirsizliğini koruyan bir diğer isim ise Joao Mario. 32 yaşındaki orta saha oyuncusu için Suudi Arabistan temsilcisi Al Fateh devreye girdi. Al Fateh’in Beşiktaş’a 2 milyon euro bonservis bedeli teklif ettiği ve siyah-beyazlıların bu teklifi değerlendirdiği öğrenildi. KAYNAK: FANATİK

Geri