A
Admin
Yönetici
Yönetici
Beşikdüzü Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün 2024-2025 eğitim-öğretim yılı kapsamında düzenlediği kursların sonunda hazırlanan eserler, yılsonu sergisiyle görücüye çıktı. Sergi, hem kursiyerlerin yıl boyunca edindikleri bilgi ve becerilerin sergilenmesine olanak tanıdı hem de halkın yoğun ilgisini topladı. Yoğun katılım dikkat çekti Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü binasında gerçekleşen açılış törenine Beşikdüzü Kaymakamı Ferhat Vardar, Belediye Başkanı Burhan Cahit Erdem, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. “Toplumun gelişimine katkı sağlıyoruz” Serginin açılış konuşmasını yapan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Oktay Yücel, merkezlerin bireylerin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sunduğunu belirtti. Yücel, “Amacımız, vatandaşlarımıza ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yeni beceriler kazandırmak, kültürümüzü koruyarak gelecek kuşaklara aktarmaktır” ifadelerini kullandı. Kursiyerlerin emekleri takdir topladı Sergide el sanatlarından giyim tasarıma, nakıştan ahşap boyamaya kadar farklı alanlarda üretilen eserler yer aldı. Kursiyerlerin yıl boyunca büyük emek ve özveriyle hazırladığı çalışmalar, ziyaretçiler tarafından büyük beğeniyle karşılandı.