Berkan Hamedi'den yeni şarkı: "Ben ve Sen" yayında

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Türk pop müziğinin genç yeteneği Berkan Hamedi, yeni single’ı "Ben ve Sen" ile dinleyicilerinin karşısına çıktı. Sürükleyici melodisi ve güçlü sözleriyle dikkat çeken parça, müzikseverlerden tam not almayı hedefliyor. Söz ve Müzikte Yavuz Selim Gök İmzası "Ben ve Sen" şarkısının sözleri ve müziği, başarılı sanatçı Yavuz Selim Gök’e ait. Aynı zamanda aranjörlüğünü de üstlenen Gök, parçaya duygusal ve özgün bir dokunuş kazandırdı. Emre Aktan’dan Üst Düzey Prodüksiyon Prodüktörlük görevini üstlenen Emre Aktan, aynı zamanda şarkıda gitarlarıyla da yer aldı. Parçanın mix ve mastering işlemleri ise Buğra Kunt tarafından profesyonel bir şekilde tamamlandı. Enstrümanlarda Yetkin İsimler Parçanın zengin sound’una katkıda bulunan diğer isimler arasında perküsyonda Emirhan Uygun ve udda Berke Akçay bulunuyor. Bu yetenekli müzisyenler, şarkıya özgün bir atmosfer kazandırdı. Görsel Dünyada Huzeyfe Yalçınkaya’nın Dokunuşu "Ben ve Sen" projesinin görsel konsepti, deneyimli fotoğrafçı Huzeyfe Yalçınkaya’nın objektifinden yansıyor. Sanatçının estetik bakışı, şarkının temasını başarıyla yansıtıyor. Formuna Medya’dan Destek Yapımcılığını Formuna Medya’nın üstlendiği şarkı, dijital platformlarda müzikseverlerle buluşuyor. Snob Magazin

Geri