A
Admin
Yönetici
Yönetici
Değerli okurlarım, İsrail'in durduk yere İran'a saldırmasının ardından, katil Netanyahu'nun bu saldırıları "Gazze'deki soykırımı örtmek için yaptı" diyenler oldu. Hiç kusura bakılmasın... Bu tür yorumlar, Batılıları APTAL yerine koymaktan başka bir şey değildir. Ha birde vicdansız... Herhalde asgari bir zekaya, asgari bir eğitime sahip bir kişi, saldırana saldırılacağını tahmin edebilir. Bu ister Batılı olsun ister Doğulu tahmin değişmez. Birazdan yazacaklarımın empati yapılarak okunmasını istiyorum. Genelkurmay Başkanları dahil yirmiden fazla üst düzey komutanları öldürülmüşken, İran saldırmayıp da ne yapmalıydı? Komutanlarıyla vatandaşlarını öldürenlere füze yerine çiçek mi göndermeliydi? Dünyanın hangi ülkesine, İran'ın başına gelenler gelse, tepki aynı olur. Saldırılan ülke, İran kadar silaha ve askere sahip olmasa da, kendini korumak için mücadele eder. O yüzden, hiç vakit geçirmeden bu Siyonist katillerin durdurulması lazım... Efendim bu durdurmayı kim yaparsa, o insanlık vicdanında kazanır. Aslında İran'a yapılan saldırının en çok yahudi kamuoyu tarafından irdelenmesi gerekir. Çünkü, bu saldırı eninde sonunda onların karşısına çıkacak... Hem de kötü bir şekilde... Bana siyonist katillerin İran'a yaptığı saldırı Gazze'de işlenen soykırım ve katliamı örter mi? diye sorarsanız... Kesinlikle HAYIR derim... Maalesef oradaki acı ve zulüm oldukça büyük... Siyonist katiller, değil İran'a, Amerika'ya saldırsalar bile orada yaptıklarını örtemezler...