Başkan Ünsal'dan mahalle ziyareti: "Karşıyaka'yı hep beraber yönetiyoruz"

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, kentte yürüttüğü mahalle ziyaretleri kapsamında bu hafta Nergiz ve Goncalar mahallelerine gitti. Ünsal’a ziyaretlerde belediye bürokratları da eşlik etti. İlk olarak Nergiz Mahalle Muhtarı Gül Kayataş Arslan, ardından Goncalar Mahalle Muhtarı Ali Cansız ile görüşen Ünsal, mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarını değerlendirdi. ESNAF VE VATANDAŞLA DOĞRUDAN İLETİŞİM Mahallelerdeki ziyaretlerini sürdüren Başkan Ünsal, esnaf dükkânlarını tek tek dolaşarak bölge sakinleriyle sohbet etti. Görüşmeler sırasında vatandaşlar tarafından iletilen talep ve öneriler, çözüm üretilmek üzere not alındı. Ünsal, mahalleleri sokak sokak gezerek hem mevcut sorunları yerinde gördü hem de projeler hakkında bilgi verdi. “KARŞIYAKA’YI SOKAKTAN YÖNETİYORUZ” Ziyaretler sırasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Karşıyakamızı sokak sokak dolaşarak vatandaşlarımızın sesine kulak veriyor, hizmet ve projelerimizi hep birlikte şekillendiriyoruz” dedi. Ünsal, göreve geldikleri günden bu yana katılımcı yönetim anlayışını benimsediklerini vurguladı. “SÖZÜMÜZÜ TUTUYORUZ” Başkan Ünsal, “Söz verdiğimiz gibi, Karşıyaka’yı hep beraber yönetiyor, hizmet ve projelerimizi vatandaşlarımızla birlikte şekillendiriyoruz. Bunun için makamda değil, sokakta olmaya devam ediyoruz. Ekibimle beraber tüm mahallelerimizi adım adım dolaşarak ihtiyaçları yerinde değerlendiriyoruz. Her adımımızda bizleri sevgi ve destekle karşılayan vatandaşlarımıza, daha verimli şekilde hizmet üretmemizi sağlayan muhtarlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizden güç alarak, daha çağdaş, huzurlu ve yaşanabilir bir kent için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Geri