A
Admin
Yönetici
Yönetici
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, eğitim alanındaki destek çalışmalarını sürdürüyor. İlçede görev yapan öğretmenlerle öğretmen odalarında bir araya gelen Ekim, eğitim süreçlerine dair fikir alışverişinde bulunuyor, öğretmenlerin talep ve önerilerini dinliyor. Ziyaretler, hem öğretmenler hem de eğitim yöneticileri tarafından takdirle karşılanıyor. Başkan Ekim, bu buluşmaların kendisine moral verdiğini ve eğitime katkı sunmayı en öncelikli görevlerinden biri olarak gördüğünü ifade etti. “Eğitimi Şekillendirenler Öğretmenlerdir” Ziyaretlerde konuşan Başkan Osman Nuri Ekim, öğretmenlerin toplum içindeki yerinin çok kıymetli olduğuna dikkat çekti. “Eğitim bir ülkenin geleceğini şekillendirir ve bu geleceği inşa edenler öğretmenlerdir,” diyen Ekim, ilçenin her noktasında görev yapan eğitimcilerle birebir temas kurmanın önemine vurgu yaptı. Öğretmenlerin sahadaki deneyimlerini dinlemenin kendileri için yol gösterici olduğunu da sözlerine ekledi. Samimi Sohbetler, Değerli Geri Bildirimler Okul ziyaretlerinde öğretmenlerle yapılan sohbetler, sadece bir nezaket buluşmasından öte anlam taşıyor. Eğitim sistemine dair fikirler, karşılaşılan zorluklar ve çözüm önerileri doğrudan muhatabına iletiliyor. Başkan Ekim de bu görüşmeleri değerlendirdiklerini ve yerel yönetim olarak eğitimin her alanına destek verdiklerini belirtiyor. Bu karşılıklı iletişim, yerel yönetim ile eğitim camiası arasında sağlam bir köprü kurulmasına katkı sağlıyor. Öğretmenlerden Başkan Ekim’e Teşekkür Ziyaret edilen okullarda görev yapan öğretmenler, Başkan Ekim’in ilgi ve desteğinden memnuniyet duyduklarını ifade ediyor. Belediye başkanının okullara gelerek doğrudan kendilerini dinlemesinin hem moral verici hem de farkındalık yaratan bir davranış olduğunu belirten öğretmenler, bu yaklaşımın diğer kurumlara da örnek teşkil etmesi gerektiğini düşünüyor. Eğitime Verilen Değer Geleceğe Yatırımdır Başkan Osman Nuri Ekim’in eğitime ve öğretmenlere yönelik bu yaklaşımı, sadece güncel desteklerle sınırlı kalmayıp, ilçenin geleceğine yapılan stratejik bir yatırım olarak görülüyor. Öğretmenlerin güçlendirilmesi, onların taleplerinin dikkate alınması ve eğitim ortamlarının iyileştirilmesi, uzun vadede daha donanımlı bir neslin yetişmesini sağlayacak.