A
Admin
Yönetici
Yönetici
Başkan Günel yaptığı açıklamada olayın genelleştirilmemesi gerektiğini belirterek "Kuşadası Belediyesi olarak bizler, kentimizin marka değerini zedeleyecek hiç bir tutum ve davranışa göz yummayız. Ancak alın teriyle, emeğiyle Kuşadası'nı bu günlere taşıyan esnafımızın da yanındayız. Son günlerde sosyal medyada yer alan bazı görüntüler üzerinden yaşanan tartışmalar turizm sezonunun en hareketli dönemine girdiğimiz bu günlerde hepimizi derinden üzmüştür. Kuşadası sadece güzel koyları, tarihi dokusu ve eşsiz doğasıyla değil, aynı zamanda saygılı işletmeciliği ve kaliteli hizmet anlayışıyla da anılmayı hak eden bir turizm kentidir. Bu süreçte ilgili işletmeyle ilgili idari yaptırımlar uygulanmış, denetim mekanizmaları devreye girmiştir. Ancak burada önemli olan tekil olayların genelleştirilmemesi, tüm esnafımıza ve turizmcilerimize mal edilmemesidir. Bu kenti hep birlikte büyütüyor, hep birlikte koruyoruz. Bu nedenle hem kamu düzenini, hem de turizm ahlakını koruma yönündeki sorumluluğumuzu yerine getirirken esnafımızla çatışan değil, onlarla birlikte hareket eden bir anlayışı benimsiyoruz. Tüm işletmelerimizi bu konuda daha hassas ve dikkatli olmaya davet ediyorum. Kuşadası'nın itibarı hepimizin sorumluluğundadır." dedi.