A
Admin
Yönetici
Yönetici
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ulaş Entok, 14 Haziran 2025 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurulda yeniden başkanlığa seçilmesinin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Entok, yaptığı konuşmada hem camiaya teşekkür etti hem de geleceğe dair kararlılık mesajı verdi. Başkan Entok, "Bir kez daha Eskişehirspor Kulübü Başkanlığı görevine seçilmenin onurunu yaşıyorum. Bu görevi tekrar şahsıma ve yönetim kuruluma tevdi eden kıymetli delegelerimize ve her daim desteğini hissettiren büyük Eskişehirspor taraftarına en içten teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. İNANCIMIZI KAYBETMEDİK Geride kalan sezona da değinen Entok, “Göreve geldiğimizde kulübümüz büyük zorluklarla karşı karşıyaydı. Ancak hiçbir zaman inancımızı kaybetmedik. Camiamızın desteğiyle Eskişehirspor’umuzu BAL 6. Grup şampiyonu yaparak yeniden profesyonel liglere taşıdık. Bu başarı, sadece bir sportif zafer değil, kulübümüzün ayağa kalkışının ve yeniden dirilişinin simgesidir” ifadelerini kullandı. YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ Yeni dönemdeki hedeflerine de değinen Başkan Entok, kulübü mali, idari ve sportif açıdan sürdürülebilir bir yapıya kavuşturmak için çalışacaklarını belirterek, “Eskişehirspor’un başarısı, bu şehrin ortak gururudur. Bu bilinçle şeffaf, kapsayıcı ve birleştirici bir anlayışla yolumuza devam edeceğiz” dedi. TİTİZLİKLE YÖNETTİK Mali Genel Kurulda da konuşan Başkan Entok, kulübün mali disiplinine dikkat çekti. Yaklaşık 84 milyon TL’lik bütçeyi büyük bir titizlikle yönettiklerini vurgulayan Entok, “Eskişehirspor’un 1 lirasını bile harcarken kılı kırk yardık. Bu bütçeyi bize emanet edilen bir kaynak olarak gördük. Tüm harcamaları, kulübümüzün maksimum yararını gözeterek gerçekleştirdik. Ve sonunda kupayı bu şehre kazandırabildiysek ne mutlu bize, ne mutlu sizlere” dedi.