Babalar Günü mesajları! Babaya, eşe, en anlamlı, en güzel sözler

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Her sene olduğu gibi bu sene de Babalar Günü, Haziran ayının ikinci Pazar gününde kutlanıyor. Bu sene 15 Haziran 2025 Pazar Günü'ne denk gelen Babalar Günü ile ilgili paylaşımlar da başladı. Babalar Günü'ne özel paylaşımlar yapmak isteyenler sosyal medya üzerinden veya bir çiçek buketindeki notla babalarının, eşlerinin Babalar Günü'nü en özel notla kutlamak istiyor. Babaya, eşe, kayınpedere en özel, en anlamlı, en güzel ve duygu yüklü Babalar Günü mesaj ve sözlerini haberimizde sizler için derledik. İşte detaylar... BABALAR GÜNÜ MESAJLARI - Varlığın bana hep güç verdi. Duruşunla örnek oldun. Babalar Günü'nde sana sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Babalar Günün kutlu olsun canım babam... - Bizleri sonsuz sevgiyle seven ve koruyan babalarımızın günü kutlu olsun. - Bizi büyütürken gösterdiğin emek ve sevgi için ne kadar teşekkür etsek az. Tüm kalbimizle Babalar Günü'nüzü kutluyoruz. - Hiçbir söz senin kıymetini anlatmaya yetmez. Varlığın her şeye değer. Babalar Günün kutlu olsun... - Ailenin direği, güvenin adı, sonsuz emeğin sahibi tüm babaların bu özel günü kutlu olsun. - Sessizce el uzatan, yeri geldiğinde koca bir dağ gibi arkamda duran sevgili babam, her şey için teşekkür ederim. Babalar Günün kutlu olsun... - Hayat yolunda bana verdiğiniz öğütler için teşekkür ederim değerli kayınpederim. İyi ki varsınız. Babalar Gününüz kutlu olsun... - Tüm babaların Babalar Günü kutlu olsun... - Her sabah işe gidişindeki kararlılığın, bir ekmeği paylaşmandaki zarafetinle büyüdüm. Bu dünyada senin gibi bir baba olabildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Babalar Günümüz kutlu olsun... Kaynak: Haber Merkezi

Geri