Aydın’da yaz tatiline coşkulu başlangıç: Karne şenliği Tekstil Park’ta!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Aydın Büyükşehir Belediyesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılını tamamlayan çocuklar için özel bir Karne Şenliği düzenliyor. 20-22 Haziran tarihleri arasında Tekstil Park’ta gerçekleşecek etkinlikler, çocuklara ve ailelerine unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor. Renkli etkinlikler ve eğlencelerle dolu üç gün, yaz tatiline neşeli bir başlangıç olacak. Melis Fis Konseriyle Başlıyor Karne Şenliği, 19 Haziran Perşembe akşamı saat 20.30’da sevilen sanatçı Melis Fis’in konseriyle start alacak. Konserin ardından etkinlikler, 20-21-22 Haziran tarihlerinde Tekstil Park içindeki Fuar Aydın alanında 17.00-21.30 saatleri arasında devam edecek. Çocuklar İçin Renkli Oyun ve Atölyeler Şenlik süresince çocuklar; şişme oyun parkurları, survivor ve mini survivor alanları, oyun çadırları ve mini diskoda doyasıya eğlenecek. Ayrıca yüz boyama ve sosis balon atölyeleri, tahta bacak gösterileri, maskotlar, akrobatlar, jonglörler ve sihirbazların sürpriz performansları çocuklarla buluşacak. Tatlı İkramlarla Eğlenceye Tat Katılıyor Etkinlik alanında çocuklara özel pamuk şeker ve patlamış mısır ikramları da yapılacak. Aileler ve çocuklar, bu özel şenlikte hem eğlenirken hem de tatilin keyfini çıkaracak. Başkan Çerçioğlu’ndan Karne Şenliği Daveti Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Çocuklarımızın mutlu ve sağlıklı bir yaz tatili geçirmesi bizim için çok önemli. Karne Şenliği ile onlara hem eğlenceli hem de unutamayacakları bir tatil hediyesi vermek istiyoruz. Tüm çocuklarımızı ve ailelerini bu büyük şenliğe davet ediyorum” dedi. Bülten

Geri