Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim’de yoğun çalışma rüzgarı estiriyor

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Aydın Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanında sürdürdüğü hizmet atağını Didim’de de kararlılıkla sürdürüyor. Park ve Bahçeler, Çevre Koruma ve Kontrol ile Ulaşım Dairesi Başkanlıklarına bağlı ekipler, ilçede vatandaşların yaşam kalitesini artırmak amacıyla kapsamlı ve koordineli çalışmalar yapıyor. Didim’de Park ve Bahçelerde Estetik Dokunuşlar Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Didim’in ana arterlerinde peyzaj düzenlemeleri gerçekleştirdi. Trimör ve budama işlemlerinin yanı sıra refüj boyamaları yapılarak cadde ve bulvarlar daha estetik bir görünüme kavuştu. Büyükşehir Belediyesi’nin fidanlıklarında kadın emekçiler tarafından özenle yetiştirilen mevsimlik çiçekler, ilçeye renk ve canlılık kattı. Ulaşımda Konfor ve Temizlik Yenilemesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri ise Didim’de otobüs duraklarının bakım ve onarımını yaptı. Temizlik ve onarım çalışmalarıyla duraklar yenilenerek vatandaşların konforlu ve hijyenik koşullarda toplu taşıma hizmeti alması sağlandı. Çevre Temizliğiyle Didim Parlıyor Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri de ilçenin cadde ve duraklarında titiz bir çevre temizliği gerçekleştirdi. Yapılan temizlik çalışmalarıyla Didim’in genel görünümü pırıl pırıl bir hale geldi. Başkan Çerçioğlu: Hizmetlerimiz Sürecek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm ilçelerde olduğu gibi Didim’de de ekiplerin yoğun şekilde sahada olduğunu vurgulayarak, “Güzel Aydınımıza ve kıymetli hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. Didim’de yapılan hizmetlerden memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, Başkan Özlem Çerçioğlu ve ekiplerine teşekkür etti. Hizmetlerin ilçenin yaşam kalitesini artırdığına dikkat çeken Didimliler, çalışmaların devamını beklediklerini ifade etti. Bülten

Geri