ATO ve Vakıf Katılım’dan p@ket e-Yönetim Platformu

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Ankara Ticaret Odası (ATO) ve Vakıf Katılım arasında, işletmelerin finansal ve muhasebe işlemlerini tek platformda birleştirmelerine olanak sağlayan “p@ket e-Yönetim Platformu” için işbirliği protokolü imzalandı. ATO Başkanı Gürsel Baran ve Vakıf Katılım Genel Müdürü Mehmet Ali Akben’in imzaladığı protokol, ATO Başkanlık Makamı’nda gerçekleştirildi. Protokol imza töreninde konuşan ATO Başkanı Gürsel Baran, dijitalleşmenin hayatın her alanına yayıldığını belirterek, Türkiye’de artık işletmelerin pek çok yükümlülüğünü dijital ortamda yerine getirebildiğini ifade etti. ATO üyelerinin iş süreçlerini kolaylaştırmak adına önemli adımlar attıklarını vurgulayan Baran, “Vakıf Katılım ile yaptığımız bu iş birliği sayesinde üyelerimiz, bankacılık işlemleri ile ön muhasebe uygulamasını tek platformda birleştirerek işlerini daha hızlı ve verimli yürütebilecek” dedi. 170 bin üye için ücretsiz kullanım Baran, platformun vergi ödemelerinden hesap hareketlerine kadar açık bankacılık servislerini de içerdiğini belirterek, “170 bin üyemiz 2027 yılı başına kadar bu hizmetten ücretsiz yararlanacak. Üyelerimizin dijitalleşme sürecinde yanlarında olmak bizim için büyük önem taşıyor” diye konuştu. “8 bin kullanıcı 60 binden fazla e-fatura kesti” Vakıf Katılım Genel Müdürü Mehmet Ali Akben ise KOBİ’lerin dijitalleşmesini destekleyen bu iş birliğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Kısa bir süre önce hayata geçirdiğimiz p@ket platformu ile bugüne kadar 8 bin işletmeye ulaştık, kullanıcılarımız 60 binden fazla e-fatura oluşturdu. Şimdi bu imkânlardan ATO üyeleri de faydalanabilecek” dedi. Akben, iş birliklerini artırarak dijital bankacılık çözümlerini daha fazla işletmeyle buluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Törene Vakıf Katılım ve ATO yöneticileri de katılım sağladı. p@ket e-Yönetim Platformu neler sunuyor? Vakıf Katılım tarafından geliştirilen p@ket e-Yönetim Platformu, işletmelerin e-fatura kesimi, ödeme takibi, stok yönetimi, e-ticaret sipariş yönetimi gibi işlemleri tek noktadan yapabilmesini sağlıyor. ATO üyeleri, bu platform üzerinden hesap ekstrelerine erişim, kredi kartı ile tahsilat, linkle ödeme alma gibi işlemleri hem mobil uygulama hem de web üzerinden kolayca gerçekleştirebilecek.

Geri