A
Admin
Yönetici
Yönetici
Başarılı oyuncu Aslıhan Karalar, Bollywood yapımı “UK to UK” filmi için kamera karşısına geçti. Hindistan’ın önemli medya platformu Eat My News’e konuk olan Karalar, kariyeri ve ilham kaynakları hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Burçin Hatun’un Dünyasına Yolculuk Kanal 7’de yayınlanan “Kayıp Yıllar” dizisinin başrol oyuncusu Karalar, “Kuruluş Osman” dizisindeki Burçin Hatun karakteriyle ilgili sorulara içten yanıtlar verdi. Karalar, “Burçin Hatun; sevgi, sadakat, ihanet ve değişen duygular arasında derin bir çatışma yaşayan zengin bir karakter. Bu rol, kariyerimin erken dönemlerinde aldığım en zorlu ama bir o kadar da ayrıcalıklı projelerden biri oldu” dedi. Oyuncu, karaktere hazırlanırken dönemin tarihini detaylı araştırdığını ve hem duygusal hem de fiziksel anlamda yoğun bir eğitim sürecinden geçtiğini anlattı. Ata binme, ok atma ve kılıç kullanma eğitimleriyle karakterin dünyasını olabildiğince gerçekçi yansıtmaya çalıştığını vurguladı. Güçlü ve Bağımsız Bir Kadın: Ailenin Rolü Aslıhan Karalar, ailesinin kariyerindeki etkisine de değindi: “Ailem bana her zaman sevgi, saygı ve destek verdi. Hayallerimin peşinden gitmem için cesaretlendirdiler. Onların sayesinde kendimi değerini bilen, güçlü ve bağımsız bir kadın olarak görüyorum.” Çok Dilli ve Uluslararası Bir Kariyer Türkçe ve İngilizceyi akıcı şekilde konuşan Karalar, Fransızca ve İspanyolca öğrenme çabasını da sürdürüyor. Uluslararası projelerde yer almasının dil becerileri sayesinde mümkün olduğunu belirten oyuncu, “Dil bilmek, farklı kültürlerde iletişim kurmayı kolaylaştırıyor ve kariyerimde büyük avantaj sağlıyor” dedi. Tarihten İlham: Sabiha Gökçen Olmayı İsterdim “Eğer tarihten bir karakterin yerine geçme şansınız olsaydı, kimi seçerdiniz?” sorusuna Karalar, “Türkiye’nin ilk kadın savaş pilotu Sabiha Gökçen olmak isterdim. O, hayallerinin peşinden korkusuzca gitmiş ve birçok kadına ilham olmuş bir figür. Onun özgür ruhunu yaşamak ve o gökyüzünü paylaşmak benim için çok anlamlı olurdu” yanıtını verdi. Snob Magazin