Aras Kargo'da Yeni Lider Atamalarıyla Stratejik Dönüşüm Başlıyor

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Aras Kargo, Avusturya Postanesi grubunun Türkiye ve Orta & Doğu Avrupa'daki büyüme hedeflerini destekleyecek lider atamalarıyla LEAD 2030 stratejisi doğrultusunda yönetim yapısında kapsamlı bir dönüşümü hayata geçiriyor. Barbara Hagen Yönetim Kurulu'nda Önemli Bir Yere Atandı Aras Kargo, kargo sektöründeki lider konumunu pekiştirmek ve global genişlemesini hızlandırmak amacıyla yeni yönetim yapısı ve stratejik dönüşüm adımlarını hayata geçiriyor. Barbara Hagen, şirketin Yönetim Kurulu'ndaki ilk kadın üyesi olarak Aras Kargo CEO'luğuna atandı ve şirketin stratejik süreçlerine liderlik edecek. Utku Ayyarkın Türkiye Operasyonlarının Genel Müdürü Olarak Görevine Devam Edecek Utku Ayyarkın, Aras Kargo'nun Türkiye operasyonlarının güçlenmesinden sorumlu olacak ve şirketin global büyüme ve teknoloji odaklı dönüşümüne liderlik etmeye devam edecek. Ayyarkın, Yönetim Kurulu'nda önemli bir rol üstlenecek. Carsten Wallmann Yeni Görevine Odaklanacak Carsten Wallmann, Aras Kargo Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevine devam edecek ve grubun Orta ve Doğu Avrupa'daki büyüme stratejilerine odaklanacak. Yeni dönemde şirketin hedeflerine yönelik çalışmalarına devam edecek. Barbara Hagen Kimdir? Barbara Hagen, Viyana Ekonomi Üniversitesi'nde uluslararası işletme lisansüstü eğitimini tamamlamış ve kariyerine Avusturya'da çeşitli şirketlerde yöneticilik yaparak başlamıştır. Aras Kargo'daki görevinin yanı sıra Rai Sigorta'da Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev yapmaktadır. Utku Ayyarkın Kimdir? Utku Ayyarkın, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İktisat bölümünden mezun olmuş ve Aras Kargo'da uzun yıllardır çeşitli görevlerde bulunmuştur. Şirketin global büyüme ve operasyonel mükemmeliyet odaklı dönüşümüne liderlik etmektedir. Carsten Wallmann Kimdir? Carsten Wallmann, Almanya doğumlu olup Avusturya Postanesi'nde önemli görevler üstlenmiştir. Strateji ve kurumsal gelişim alanında uzmanlaşmış olan Wallmann, şirketin büyüme stratejilerine liderlik etmektedir.

Geri