Aras Aydın’ın duygusal evlilik teklifi hikayesi kalpleri ısıttı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Başarılı oyuncu Aras Aydın, Nine Perfect Strangers dizisinin ikinci sezonuyla uluslararası başarı elde ederken, bu kez özel hayatındaki romantik bir anısıyla gündemde. Katıldığı programda eşi Melis Birkan’a yaptığı evlilik teklifini anlatan Aydın’ın duygusal sözleri sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. “İşsizdim, bireysel emekliliğimi bozdurup yüzük aldım” İbrahim Selim’in programında samimi açıklamalarda bulunan Aras Aydın, evlenme teklifini yaptığı dönemde iş bulmakta zorlandığını söyledi. Oyuncu, 10 yıl boyunca biriktirdiği bireysel emeklilik fonunu bozdurarak Melis Birkan’a alacağı yüzüğü temin ettiğini dile getirdi. “O dönem iş yapamadığım bir dönemdi” diyen Aydın, bu zorlu süreçte aldığı romantik kararla izleyenleri duygulandırdı. Teklif Senaryo Gibi Kurgulandı Evlilik teklifini adeta bir tiyatro oyunu gibi planlayan Aras Aydın, Melis Birkan’ı sahne provası bahanesiyle kandırdığını belirtti. Birlikte oynayacakları sahte bir oyun yazdığını söyleyen oyuncu, bu kurguda Melis Birkan’ın okuduğu metne tanıştıkları ayın numarasını bile gizlice yerleştirdiğini ifade etti. Diyalogların bilerek kötü yazıldığını dile getiren Aydın, finalde “Neydi benim lafım?” diyerek lafa girip “Dur dur, hatırlatma” diyerek diz çöküp teklifini yaptı. Aşkları Tiyatroda Başladı, Gözlerden Uzak Büyüdü Aras Aydın ve Melis Birkan’ın aşkı 2019 yılında bir tiyatro oyunu sırasında başlamıştı. İlişkilerini gözlerden uzak şekilde sürdüren çift, 2022 yılında sade bir törenle evlenmişti. Hollywood’da gerçekleşen bir galada verdikleri pozlarla dikkat çeken ikili, özellikle Melis Birkan’ın uzun bir aradan sonra kameralar karşısına çıkmasıyla gündem olmuştu. Kariyerinde Uluslararası Başarı Şefkat Tepe ile oyunculuk kariyerine başlayan Aras Aydın, Kiraz Mevsimi, İnadına Aşk, Can Evim ve Kaçış gibi yapımlarla geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Son olarak Nine Perfect Strangers dizisinin ikinci sezonunda “Matteo” karakterine hayat veren Aydın, bu rolle dünya çapında tanındı. Nicole Kidman’la başrolü paylaşan oyuncunun performansı, uluslararası basında da övgüyle karşılandı. Sözcü

Geri