AÖF yaz okulu kayıt dönemi başlıyor! AÖF yaz okulu kayıt işemleri nereden ve nasıl yapılır?

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri için yaz okulu kayıt dönemi resmen başladı. 2024-2025 eğitim öğretim yılı final sınavlarının tamamlanmasının ardından, düşük not aldığı veya başarısız olduğu dersleri telafi etmek isteyen binlerce öğrenci yaz okulunda ders alma hazırlıklarına başladı. Yaz okuluna katılmak isteyen öğrenciler için kayıt tarihleri ve süreç detayları netleşti. AÖF yaz okulu ne zaman başlıyor? AÖF yaz okulu kayıtları, 30 Haziran 2025 Pazartesi günü başlayacak ve 4 Temmuz 2025 Cuma günü mesai bitiminde sona erecek. Öğrencilerin yaz okulundan faydalanabilmeleri için öncelikle almak istedikleri dersleri seçmeleri, ardından kayıt ücretini belirtilen süre içinde yatırmaları gerekiyor. Kayıt işlemlerini eksiksiz tamamlamayan öğrenciler, yaz okuluna katılamayacak. Anadolu Üniversitesi’nin kayıt yenileme dönemi ne zaman? Kayıt işlemi Anadolu Üniversitesi’nin resmi web sitesi üzerinden yapılacak. Yaz okulunda öğrenciler en fazla 5 ders seçebilecek. Ders seçimi yapılmadan ödeme bilgisi oluşturulmadığından, öğrencilerin önce derslerini belirlemeleri zorunlu. Sistem otomatik olarak ödeme bilgilerini oluşturacak ve ücret yatırıldıktan sonra kayıt tamamlanmış sayılacak. Yaz okulu dersleri, sınav tarihleri ve ücret detayları da üniversitenin resmi duyurularında yer alacak. KAYNAK: NTV

Geri