Annesini kaybeden Nilperi Şahinkaya’dan duygusal paylaşım

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Geçtiğimiz hafta annesi Meltem Vural’ı kaybeden oyuncu Nilperi Şahinkaya, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla takipçilerini meraklandırdı.

Meltem Vural, uzun süredir kanser tedavisi görmekteydi ve geçtiğimiz hafta yaşamını yitirdi. Nilperi Şahinkaya, annesinin son döneminde yanında olarak onunla zaman geçirmişti.

ÜZÜNTÜ DOLU SÖZLER

Oyuncu, annesinin vefatının ardından duygularını şu sözlerle dile getirmişti:
"Benim neşeli, içi içine sığmayan minik kelebeğim. Sensiz nasıl yapıcam, hayat nasıl anlam bulacak bilmiyorum. Sen benim her şeyimsin. Çok şükür ki senin kızın olarak geldim. Hayatta en şanslı olduğum konu hep sen oldun."

Nil

SON YOLCULUKTA YANINDA KİMLER VARDI?

Meltem Vural, Levent Afet Yolal Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Nilperi Şahinkaya’yı bu acılı gününde eski sevgilisi Emre Yusufi ve oyuncu arkadaşları Kerem Bürsin, Hande Erçel, Cem Yılmaz, Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Bige Önal ile Seda Bakan yalnız bırakmadı.

SOSYAL MEDYADA KISA SÜRELİ PAYLAŞIM

Nilperi Şahinkaya, annesiyle birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak, "Canlarım ben annemsiz yapamıyorum. Desteğiniz için teşekkür ederim. Beni affedin" notunu ekledi.

Paylaşımı kısa süre içinde kaldıran oyuncunun bu hareketi sosyal medyada büyük merak uyandırdı ve takipçileri sağlık durumu hakkında endişelendi.

DURUMU İYİ

Nilperi Şahinkaya’nın yakın çevresinden edinilen bilgiye göre oyuncunun durumu iyi.

SÖZCÜ

Geri