Altay’da moraller yükseldi! Ceyhun Gülselam takımla çalışmalara başladı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Altay’da cumartesi günü evinde oynanacak Ayvalıkgücü Belediyespor maçı öncesi siyah-beyazlı camiada büyük bir sevinç yaşanıyor. 3’üncü Lig 4’üncü Grup’ta ilk maçında deplasmanda Uşakspor’a 2-0 yenilen Altay, tecrübeli ön liberosu Ceyhun Gülselam’ın dönüşüyle moral buldu.

UZUN SAKATLIK SÜRECİ SON BULDU

37 yaşındaki futbolcu, geçen sezon 30 Kasım’da İzmir’de oynanan İnegölspor maçında çapraz bağ sakatlığı yaşamış ve sezonu kapatmıştı. Ceyhun, başarılı bir ameliyatın ardından yoğun bir rehabilitasyon süreci geçirdi ve sonunda takımla birlikte antrenmanlara başladı.

SOCİAL MEDYA PAYLAŞIMIYLA MESAJ VERDİ

Tecrübeli futbolcu sosyal medya hesabından, “Yaşadığım sakatlık sürecini yoğun ve disiplinli bir çalışma ile geride bırakmış bulunuyorum. Uygulanan tedavi programını başarıyla tamamlayarak yeniden takımla birlikte antrenmanlara başladım. Bu dönemde bana destek olan kulübüme, teknik ekibime, sağlık ekibimize ve her daim yanımda olan Büyük Altay taraftarlarımıza teşekkür ederim. Artık hedeflerimize odaklanma ve sahada en iyi şekilde mücadele etme zamanı. Büyük Altay’ımız adına en yüksek katkıyı sağlamak için çalışmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

TARAFTARLARIN BEKLENTİSİ YÜKSEK

Siyah-beyazlı ekibin en deneyimli isimlerinden biri olan Ceyhun’un sahalara dönmesi, hem takım hem de taraftarlar için büyük moral kaynağı oldu. Altay, tecrübeli oyuncusuyla birlikte Ayvalıkgücü Belediyespor karşısında galibiyet hedefliyor.

Geri