Alpha Marine’den SIRE 2.0 semineri

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Uluslararası denizcilik sektöründe 35 yılı aşkın tecrübesiyle tanınan, dünya çapında saygın bir danışmanlık markası olan Alpha Marine Consulting, Türkiye yapılanması olan Alpha Marine Consulting Turkey iş birliği ile, özellikle tanker gemi işletmeciliği yapan firmaların odağında olan SIRE 2.0 denetim yapısı üzerine kapsamlı bir seminer düzenliyor. 24-25 Haziran tarihlerinde Radisson Blu Hotel İstanbul Asia'da gerçekleştirilecek olan seminerde, yaklaşık 10 aydır uygulamada olan SIRE 2.0 kapsamında gerçekleştirilen 500’ün üzerindeki denetimin analizi katılımcılarla paylaşılacak. Seminerde ayrıca; Sektörde öne çıkan yeni trendler, Petrol devlerinin chartering süreçlerine dair beklentileri, denetim performansını artırmaya yönelik prosedürel çerçeve, mürettebat yeterliliklerini geliştirme stratejileri ve SIRE gözlemlerine etkili yanıt yöntemleri ele alınacak. Alpha Marine Consulting Turkey'in katkılarıyla düzenlenen bu etkinlik, sektördeki profesyonellere doğrudan uzman görüşlerine erişim imkânı sunarken, şirketlerin denetim süreçlerinde başarı oranlarını artırmalarına da katkı sağlamayı hedefliyor. 7DENİZ

Geri