Akgün: Büyükçekmece’yi yüreğinize emanet ediyorum

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Silivri Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bir bayram mesajı yayımladı. Akgün’ün mesajı şöyle: Başkan yardımcılarımız Ömer Kazancı ve Rıza Can Özdemir ile birlikte, haksız ve adaletsiz bir operasyon nedeniyle bir süreliğine aranızda olamayacağız. Ancak şunu bilin ki; biz bu topraklara emeğimizi, sevgimizi ve inancımızı bıraktık. Ayrılsak da gönlümüz sizlerle, mücadelemiz Büyükçekmece’mizle beraberdir. Bugün, sadece kendimi değil; Büyükçekmece’mizi de yüreklerinize emanet ediyorum. Her taşında alın terimizin, her sokağında ortak hatıralarımızın olduğu bu güzel şehir, yalnızca bir yer değil; ortak vicdanımız, müşterek yarınımızdır. Bu güzel kente, büyük Büyükçekmece aileme duyduğum derin sevgiyle ifade etmek isterim ki; her zorlukta omuz omuza, her sevinçte yan yana duralım. Dayanışmamızdan, umudumuzdan, kardeşliğimizden asla vazgeçmeyelim. Ne zaman gözlerinizi o güzelim yeşilliğe çevirseniz, bir çınar gibi orada durduğumu hissedin. Kökümüz sevgi, gövdemiz emek, dallarımız ise sizsiniz. Umutsuzluğa kapıldığınızda başınızı kaldırıp, o huzur veren maviliğe bakın… Çünkü orada, birlikte kurduğumuz yarınların umudu saklıdır. Kurduğumuz bağlar yokluğumda da büyüsün, daha da köklensin, daha da güçlensin. Çünkü Büyükçekmece yalnızca bir kent değil; bir yürek, bir ruh, bir aile… Bugüne kadar nice zorluğu birlikte aştık. Yarınları da yine birlikte kuracağız. Bu inançla, bu kararlılıkla… Kendimi, arkadaşlarımı ve Büyükçekmece’yi sizlerin yüreğine emanet ediyorum. Bu vesileyle, tüm İslam âleminin ve büyük Büyükçekmece ailemin Kurban Bayramı’nı kutluyor; bayramın getirdiği huzur, bereket ve kardeşliğin yüreklerimize dokunmasını diliyorum. Birliğimiz daim, yolumuz açık, Büyükçekmece’miz her zaman sevgi ve huzurla dolu olsun.”

Geri