Aferin

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Zalim İsrail birgün mutlaka yenilecek.Kardeşlerimizin bu iradeleri zulmün ilelebed payidar olamayacağını ortaya koymaktadır. Daha önce kardeşlerimiz Mavi Marmara gemisiyle de zalim İsrail'in zulmünü kırmaya çalışmışlardı. Orada da aynısı oldu ve zalimler o gemiye de baskın vererek Filistine yardım konvoyunun girmesine izin vermemişlerdi. Lan zalimler bu zulümleriniz birgün başınızda patlayacak. Bu yaptığınız Allah katında kabul gören bir amel değildir. İnsanları silahlarla öldürmek aç bırakarak öldürmek büyük bir zulümdür. Allah azze ve celle zulümden razı değildir. Sen zalimsin ve döktüğün kanda boğulacaksın. Birgün gelecek güvendiğin dağlara kar yağacak. O büyük şeytan Amerika'da batıp gidecektir. Önemli olan biz Müslümanların bir ve beraber olmasını becerebilirsek işte o zaman tüm zalimlerin bittiğinin adıdır. Büyük şeytan Amerika İslam ülkelerininin idarecelirini satın alarak düzenini devam ettirmektedir. Amerika yıkılır mı?! Neden yıkılmasın. Eğer bizler ağır sanayiye fabrikalaşmaya önem verirsek işte o zaman Amerikanın bittiğinin adıdır. Büyük şeytan Amerika zulüm sisteminin devam etmesi için İslam ülkelerinde ağır sanayiye izin vermemektedir. Ağır sanayi ülke ekonomisini düzlüğe çıkarmaktadır. Bakınız makalelerde yazdım ve yazmaya da devam edeceğim Rahmetli Atatürk ve ERBAKAN kendilerini fabrika kurmaya adamışlardı. Her ikisinide hayırla yad ediyorum. Rahmetli ERBAKAN devletinde fabrika kurabileceğini gösterebilmek için her gittiği şehirde fabrika temelleri atmıştı. Reis sağolsun. Yollar ve köprüler yaptı. Fakat bir şeyi ihmal etti. Fabrika yapmadı. Fabrika yapmadığından ülke ekonomisi çok bozuk ve paramızın değeri ayaklar altında. Ona kim akıl verdiyse faizleri artırırsa altın dolar ve euronun düşeceğini söylemişler o da faizleri yüzde ellilere çıkardı. Fakat ne oldu ne dolar ne yuro ve ne de altın düştü. Aksine arttılar. Demek neymiş faizleri artırarak ekonomi düzelmiyor. Zaten haramdan medet ummak biraz cahilce. Yapılması gereken ağır sanayiye önem verip ihracatı artırıp vergilerle ülke ekonomisini düzlüğe çıkarmak. Nasıl ki Çin fabrikalkşmayla Amerikaya kafa tutuyorsa bizlerde ağır sanayiye önem vererek ekonomimizi düzlüğe çıkartırız ve Amerikaya kafa tutan bir hale geliriz. Sayın Cumhurbaşkanımdan ricam ağır sanayiye ve fabrikalaşmaya önem versin. Harama helale dikkat etsin.Aslına bakarsanız Reisten en önemli isteğim sistemi değiştirsinler. Yapamayacak ama ben yine de isteyeyim. Sistem bizleri köleleştiriyor.Bundan dolayı izzet ve şerefimiz için bunu yapmalıyız. Buraya gelmişken eğitiminde millileştirilmesi kurtuluşumuz ve dünya devleti olmamız için çok elzemdir. Milli bir eğitim için önce ecdada bakmalı ve ecdadımız evlatlarını nasıl yetiştirmişler ona bakmalıyız. Ona baktıktan sonra çağdaş eğitim modellerinizde analiz ederek milli bir eğitim sistemi oluşturabiliriz. Kurtuluşumuz milli bir eğitim ve fabrikalaşmadan geçmektedir...

Geri