A
Admin
Yönetici
Yönetici
Avcı Komik Duruma Düştü Gelecek vadeden genç oyuncu transferlerini sahiplenen; ancak başta Marc Bartra, Maxi Gomez, Koita, Denswil, Bardhi, Yunus Mallı, Umut Bozok, Doğucan ve bu sezonda çok büyük olasılıkla zararla gönderilecek veya bir şekilde kadroda kalacak isimlerden olan Ozan, Serdar, Lundstram, Barisic, Savic ile ilgili söz etmeyen Avcı’nın bu transferlerde de hata yaptığını söylemesi bekleniyor. Trabzonspor teknik direktörü iken Basel’e elenmelerinin kırılma anı olduğunu söyleyen Avcı’nın Basel maçını kazanmaları halinde Trabzonspor’un Konferans Ligi finaline yürüyebileceğini söylemesi ise oldukça gülünç karşılandı. Sosyal Medya Nedeniyle 2 büyük Takım olmadı Fenerbahçe, Beşiktaş, Milli Takım ve Trabzonspor ayrılıklarının veya gerçekleşmemesinin sosyal medya nedeniyle olduğunu savunan Avcı, Trabzonspor’da kendisine yönelik tepkilerde sosyal medya etkisini ise ‘’buhar’’ olarak nitelemişti. Avcı: ‘’Benim Trabzonspor’dan ayrılışım bir sosyal medyadır, Fenerbahçe’nin olmayışı bir sosyal medyadır aslında baktığında süreç trol o neyse hesaplardan istediğin algıları yapıyorsun ve istediğini aldığında ortadan kayboluyorsun buhar oluyor. Benim iki büyük takım bu yüzden olmadı ve bu bir gerçek. Ben Oluyordum Sen Nasıl Oldun? Milli Takım teknik direktörü Montella ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Avcı kendisini beğenen biri olduğunu kaydettiği konuşmasında Milli Takım’ın Avusturya maçında oynadığı oyunu çok değerli gördüğünü ifade etti. Montella’nın Trabzonspor’u ziyarete geldiği gün bir anı aktaran Avcı: ‘’Hoca iki kere bana ziyarete geldi. Trabzon’a kasketle geldi. Şöyle bir espri oldu odada. Ona; ‘’Ben oluyordum, sen nasıl oldun (Milli Takım teknik direktörlüğünü kastediyor, (gülerek) o da güldü. Ama dedim seni seviyoruz ve başarılar diliyoruz.’’ dedi.