A
Admin
Yönetici
Yönetici
29 Ağustos-9 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen 3x3 Streetball İzmir Cup 2025, hem sporculara hem de izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “Sokağa ayak, potaya smaç basıyoruz” sloganıyla düzenlediği turnuva, kadınlar, genç erkekler ve büyük erkekler olmak üzere üç farklı kategoride gerçekleştirildi.
Kadınlar: 1. Düdükspor, 2. Çança, 3. Relax Olucan Baba
Genç Erkekler: 1. Veteranlar, 2. Baydatlar, 3. Kommans
Büyük Erkekler: 1. L’Appetito, 2. Ne Alakası Var, 3. New Eternal
Büyük erkekler kategorisinin kupa ve madalyaları İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Berkhan Alptekin tarafından takdim edildi. Kadınlar kategorisinin birincilik ödülünü Spor Çalışmaları Şube Müdürü Gürcan Temizel, genç erkeklerdeki ödülü ise Spor Tesisleri Bakım, Onarım Şube Müdürü Veli İnan Konca verdi. Türkiye Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Faysal Aydemir ve Müsabaka Gözlemcisi Bülent Melih Seçkin de dereceye giren takımlara madalya takdim ederek sporcuların sevincine ortak oldu.
Turnuva, İzmir’de sokak basketbolunun yaygınlaşmasına katkı sağlarken, sporcular arasında centilmenliği ve mücadeleyi ön plana çıkardı. İzleyiciler de final karşılaşmalarında heyecan dolu anlar yaşadı.
KATEGORİLERDE DERECELER
Kadınlar: 1. Düdükspor, 2. Çança, 3. Relax Olucan Baba
Genç Erkekler: 1. Veteranlar, 2. Baydatlar, 3. Kommans
Büyük Erkekler: 1. L’Appetito, 2. Ne Alakası Var, 3. New Eternal
KUPA VE MADALYA TÖRENİ
Büyük erkekler kategorisinin kupa ve madalyaları İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Berkhan Alptekin tarafından takdim edildi. Kadınlar kategorisinin birincilik ödülünü Spor Çalışmaları Şube Müdürü Gürcan Temizel, genç erkeklerdeki ödülü ise Spor Tesisleri Bakım, Onarım Şube Müdürü Veli İnan Konca verdi. Türkiye Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Faysal Aydemir ve Müsabaka Gözlemcisi Bülent Melih Seçkin de dereceye giren takımlara madalya takdim ederek sporcuların sevincine ortak oldu.
SPOR VE EĞLENCENİN BULUŞMASI
Turnuva, İzmir’de sokak basketbolunun yaygınlaşmasına katkı sağlarken, sporcular arasında centilmenliği ve mücadeleyi ön plana çıkardı. İzleyiciler de final karşılaşmalarında heyecan dolu anlar yaşadı.