A
Admin
Yönetici
Yönetici
Yükseköğretim Kurumları Sınavı YKS ilk oturumu bugün yapıldı. YKS soru ve cevapları, TYT, AYT ve YDT sınavlarının tamamlanmasının ardından yüz binlerce öğrenci tarafından sorgulanacak. Peki, YKS soruları ve cevapları açıklandı mı, ne zaman yayınlanacak? 2025 YKS Sınavına Kaç Kişi Girdi? YKS 2025 Soruları Nereden İndirilir? TYT Soruları Açıklandı mı? TYT’de Hangi Sorular Çıktı? İşte 2025 YKS (TYT-AYT) soru ve cevap anahtarı kitapçığı tamamı hakkında detaylar… TYT SORULARI AÇIKLANDI MI? TYT’DE HANGİ SORULAR ÇIKTI? 2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) bugün sabah saatlerinde gerçekleştirildi. Türkiye genelinde milyonlarca üniversite adayı, geleceğini belirleyecek bu önemli sınavda ter dökerken, YKS soruları ve cevap anahtarı ile sınav sonuçları da gündemin en çok merak edilen konuları arasında yer aldı. 2025 YKS SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? YKS soru ve cevap anahtarı kitapçığı henüz yayınlanmadı. YKS oturumlarının tamamlanmasının ardından en kısa sürede soru ve cevapların açıklanması bekleniyor. Soruların ve cevapların tamamı sadece sınava katılan adayların erişimine açık olacak. Soruların yüzde 10’luk kısmına ise herkes ulaşabilecek. Soruların tamamı ÖSYM’nin AİS sayfasında yer alacak. YKS 2025 SONUÇLARI HANGİ TARİHTE AÇIKLANACAKTIR? ÖSYM milyonlarca öğrencinin girdiği YKS 2025 sınav sonuçlarının ise ne zaman açıklanacağını duyurdu. ÖSYM takvimine göre YKS sonuçları, 22 Temmuz 2025 tarihinde açıklanacak. YKS 2025 SORULARI NEREDEN İNDİRİLİR? 2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2025-YKS) soru kitapçıkları ÖSYM'nin http: internet adresinden yayımlanacak. 2025 YKS SINAVINA KAÇ KİŞİ GİRDİ? YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, 2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) başvuran aday sayısını paylaştı. Ersoy, "2025-YKS'ye başvuranların 1 milyon 375 bin 389'unu kadın, 1 milyon 185 bin 260'ını erkek adaylar oluşturdu." açıklamasını yaptı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen 2025-YKS’nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT), bugün sabah saatlerinde gerçekleştirildi. TYT'nin ardından sınav maratonu 2. oturum olan Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve 3. oturum olan Yabancı Dil Testi (YDT) ile devam edecek. HABER MERKEZİ