2-8 Haziran Haftalık Burç Yorumları

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Koç: Haftaya iş ve sağlık konularında yeni bir düzene adım atarak başlangıç yapabilirsiniz sevgili koçlar. Yeni bir iş, anlaşma, iş ortamı, çalışma koşulları, sağlık gibi alanlarda eylül ayında atılan tohumların, düşüncede kalan durumların artık somut hale geleceği enerjiler söz konusu olacaktır. Güneş ve Jüpiter ikizler burcundayken size yakın çevreden olumlu destekler gelecektir. Anlaşmalar, sözleşmeler alanında da oldukça şanslısınız. 6 Haziran tarihinde Venüs’ün boğa burcuna geçmesiyle maddi konularda ve öz değer algınızda pozitif anlamda gelişmeler yaşanacaktır. Geliriniz artabilir ve kendinizi daha değerli hissedeceğiniz kişi ve ortamlarda bulunabilirsiniz. 8 haziranda Merkür ve Jüpiter arasında yaşanacak kavuşumla geçtiğimiz haftalarda gelen fırsatların sonuçlarını alacağınız durumlar karşınıza çıkabilir. Bekleyen imzalar, anlaşmalar netlik kazanacaktır. Bu hafta genelinde yaptığınız seçimlerin de ne kadar doğru olduğunu anlayacağınız enerjilerde olacaksınız. Sağlık konusunda uzun zamandır çözümsüz kalan durumlar varsa yine bu süreçte olumlu etkiler alabilirsiniz. Mutlu ve sağlıklı bayramlar diliyorum. Boğa; Haftaya Venüs’ün burcunuza geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili boğalar. Bu süreçte dış görünüşünüzde değişimler yapabilir, kendinizi daha pozitif ve enerjik hissedebilirsiniz. İş ortamınızdan yeni bir aşk ortaya çıkabilir, yada gündelik koşuşturmada karşılaşacağınız kişiyle yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Hafta genelinde çocuklar, aşk hayatınız, hobilerinizin olduğu alanlarda eylül ayında düşündüğünüz, tohum attığınız konularda yeni bir başlangıca adım atabilirsiniz. Kendinizi daha değerli hissedeceğiniz, karşı tarafın da bunu destekleyeceği enerjiler söz konusu olacaktır. 8 Haziran tarihinde Merkür ve Jüpiter arasında yaşanacak kavuşumla parasal konular, gelir ve kaynaklarınızla alakalı hangi yoldan gitmeniz gerektiği konusunda son kararları alıp, somut adımlar atabileceksiniz. Anlaşmalar, sözleşmeler, imzalar da bu haftanın gündeminde olacaktır. Seçimleriniz artık net olacaktır. 4 Temmuz tarihinde kadar sistem tarafından her türlü desteği alıyor olacaksınız maddi ve manevi olarak. Mutlu ve sağlıklı bayramlar diliyorum. İkizler; Haftaya ev, aile, yuva alanızla alakalı konularla başlangıç yapıyorsunuz sevgili ikizler. Eylül ayından bu yana tohum atıp, düşüncede kalan konu her neyse artık somut bir adım atmak üzere gerkeni yapıyor olacaksınız. İş alanınızda da yeni bir düzen oluşabilir, kararsız kaldığınız iş konuları da net hale gelecektir. 6 Haziran tarihinde Venüs’ün boğa burcuna geçmesiyle uzaklarla bağlantılı iş yada aşk konuları gündeme gelebilir. Burada eskiden gelen iş ve aşk ilişki düzeniniz değişiyor olacaktır. Bu yeni koşula ayak uydurmanız ve karşı çıkmamanız durumunda Venüs arka planda size gereken desteği fazlasıyla verecektir. 8 Haziran tarihinde Merkür ve Jüpiter arasında yaşanacak kavuşumla sizden gelecek bir karar karşı tarafa sunulacak ve gereken anlaşmalar yapılacaktır. Mal, mülk konuları, alım- satım durumları da bu süreçte net hale gelecektir. Yapılacak seçimler toplum önündeki duruşunuz ve statünüzü de etkileyecek durumda olacaktır. Mutlu ve sağlıklı bayramlar diliyorum. Yengeç; Haftaya iletişim ve yakın çevre anlaşmalar, sözleşmeler, eğitim sonuçları alanınızdaki önemli sonuçlanmalarla başlangıç yapıyorsunuz sevgili yengeçler. Arka planda anlaştığınız, topluma çok duyurmadığınız konular artık net hale geliyor. Alım-satım konularınız varsa yine çözüm adına önünüze fırsatlar çıkacaktır. Eylül ayında düşünülen, tohum atılan bir konu artık somut hale gelecektir. Yeni bir düzen, rutin adına değişiklik yapmak durumunda kalabilirsiniz. Daha teslimiyette olmak faydanıza olacaktır. Venüs’ün boğa burcuna geçmesiyle sosyal çevre alanınız ve gelir kaynağınızda artış olacaktır. Kendinizi daha değerli hissedeceğiniz, sosyal olacağınız, hayat standartlarınızın artacağı güzel bir süreç olacaktır. Merkür ve Jüpiter arasında yaşanacak kavuşumla yakın çevre, kardeşler gibi konularda şifalanacağınız, pozitif haberler alacağınız ve önemli görüşmeler yapacağınız enerjiler söz konusu olacaktır. Daha öz güvenli hissedeceğiniz zamanlar olacaktır. Mutlu ve sağlıklı bayramlar diliyorum. Aslan; Haftaya maddi konularda önemli bir sonuçlanma, pozitif gelişmelerle başlangıç yapabilirsiniz sevgili aslanlar. Maddi ve manevi kaynaklarla alakalı atacağınız önemli bir adım söz konusu görünüyor. Para ve öz değer alanınız başak enerjisinde olduğu için yaptığınız işlerde hep daha fazla öz verili olmak zorunda hissetmek, saçınızı süpürge etmek gibi algılardan uzaklaşacağınız, bu hallinizle yaptığınız her işte en mükemmel şekilde hizmet ettiğinizin farkına varacağınız enerjiler söz konusu olacaktır. Eylül ayında düşündüğünüz, tohum attığınız bir fikir artık öz güvenli bir şekilde somut hale gelecektir. Venüs’ün boğa burcuna geçmesiyle kariyer ve toplum önündeki statünüzün pozitif anlamda etki alacağı, kadınlardan destek göreceğiniz enerjiler sizlerle olacaktır. Verdiğiniz kararları toplumun duyacağı, kazançlarınızın artacağı, ilişkilerin ciddileşeceği, saygınlık kazanacağınız durumlar söz konusu olacaktır. Her neye karar veriyorsanız sistem tarafından destekleniyor olacaksınız. 8 Haziran tarihinde Merkür ve Jüpiter arasında yaşanacak kavuşumla gelirinizde artış, ilişki gibi alanlarda artık somut bir haber alıyor, adımlarınızı ciddi olarak atıyor olacaksınız. Mutlu ve sağlıklı bayramlar diliyorum. Başak; Haftaya iş ve kariyer, toplum önündeki statünüzü ilgilendiren önemli gelişmelerle başlangıç yapıyorsunuz sevgili başaklar. Venüs’ün boğa burcuna geçmesiyle uzaklarla bağlantılı konular, seyahatler, eğitim, ticaret gibi alanlarda yeni ve pozitif gelişmeler sizlerle olacaktır. Uzaklardan beklenen parasal konularda yine bu süreçte çözümlenebilir. Çok fazla kontrolcü olmamanız gereken, akışta ve teslimiyette olmak size fayda sağlayacaktır. Planlı ve herşeyin sizin istediğiniz doğrultuda olmasını beklemek sizlere kayıp ve hayal kırıklığı yaşatacaktır. Merkür ve Jüpiter arasında yaşanacak kavuşumla beklediğiniz haberler ve önemli konuşmalar sizler ulaşacaktır. Bilginizi artıracağınız, çevreniz ve toplum tarafından daha çok değer gördüğünüz özellikle kadınlardan destek alacağınız zamanlar olacaktır. Hayatınızda beklemede kalan, net olmayan bir konu pozitif anlamda sonuçlanacaktır. Kariyer ve seyahatler konusunda da oldukça şanslı enerjilerde olacaksınız. Mutlu ve sağlıklı bayramlar diliyorum. Terazi; Haftaya yönetici gezegeniniz Venüs’ün boğa burcuna geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili teraziler. Bu alanda pasif gelirler, miras, nafaka, eşinizin kazancı gibi konularda pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkisel konularda derin bağlar kuracağınız enerjiler oluşabilir. 8 haziranda Merkür ve Jüpiter arasında yaşanacak kavuşumla uzaklara taşınmak, uzaklardan bir iş bağlantısı, hayata bakış açınız gibi alanlarda önemli bir gelişme, haber size ulaşabilir. Arka planda düzene sokmak istediğiniz ne varsa artık daha akışta olacağınız, teslim olduğunuz enerjilerde olacaksınız. Eylül ayında düşündüğünüz, tohum attığınız bir fikir net olarak sonuçlanacak ve yeni farkındalık kazanabileceksiniz. Uzaklarda yaşam, farklı bir düzen anlamında da değişimler söz konusu olabilir. Her şeye yetişemediğinizin daha farkında olacak, teslimiyette ve kabulde ilerleyeceğiniz zamanlar diyebilirim. Mutlu ve sağlıklı bayramlar diliyorum. Akrep; Haftaya Venüs’ün karşıt evinizde boğa burnuna geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili akrepler. Bu süreçte temmuz ayına kadar ilişkilerin ciddileşmesi, yeni bir ortaklı yada mevcut düzenin iyileşmesi gibi enerjiler sizlerle olacaktır. Her türlü tüzel kişi ile yapılacak anlaşmalar, yeni müşteri kitlesi gibi alanlarda da oldukça şanslı etkiler almaktasınız. İlişkilerde oldukça etkileyici enerjilerde keyifli vakit geçirebileceksiniz. Merkür ve Jüpiter arasında yaşanacak kavuşumla yatırım, tasarruflar, maddi kaynaklarla alakalı alacağınız pozitif bit haber olabilir. Maddi ve manevi destekler alacağınız durumlar oluşacaktır. Alım-satım gibi konularda da bir final, sonuç enerjisi söz konusu olacaktır. Kariyerden gelen kazançlarınız, gelecek planları ve sosyal çevrenizle alakalı geçtiğimiz eylül ayında düşündüğünüz bir konunun net olarak ortaya çıkacağını gösteriyor. Atacağınız adımlar daha somut ve net olacaktır. Mutlu ve sağlıklı bayramlar diliyorum. Yay; Haftaya kariyer ve toplum önündeki statünüzle alakalı önemli gündemlerle başlangıç yapıyorsunuz sevgili yaylar. Bekleyen bir iş konusu bu hafta netleşebilir ve bunu çevrenize artık duyurabilirsiniz. Hayatınızda olan bir ilişki söz konusuysa geleceğe dair bir karar vererek önemli bir adım atabilirsiniz. Eylül ayndan bu yana beklettiğiniz, cesaret edemediğiniz bir iş konusu artık sonuca ulaşıyor olacaktır. Eski kalıplardan, mükemmeliyetçi duruşunuzdan vazgeçtiğiniz, farklı bir enerjiyle ilerleyeceğiniz durumlar oluşacaktır. Venüs’ün boğa burcuna geçmesiyle iş ve sorumluluk alanınız, sağlık, gündelik rutinler ve ilişkinizin arka planını oluşturan enerjilerde şifa enerjisi sizlerle olacaktır. Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz, güvende, belirsizliklerin kaybolduğu bir süreç sizlerle olacaktır. 8 Haziran tarihinde Merkür ve Jüpiter arasında yaşanacak kavuşumla uzun zamandır beklediğiniz bir haber, iş, aşk gibi alanlardan gelebilir. Bu haberle net olarak yeni bir sürece adım atıyor olacaksınız. Konforlu ve yeni bir düzen sizlerle olacaktır. Mutlu ve sağlıklı bayramlar diliyorum. Oğlak; Haftaya uzaklarla bağlantılı konular, gelecek haberlerle başlangıç yapabilirsiniz sevgili oğlaklar. Yeni bir düzen adına adımlar atıyor olacaksınız. Eski bir düzen yıkılıp yerine yeni bir düzen inşa ediyor olacaksınız. Venüs’ün boğa burcuna geçmesiyle aşk hayatınız, çocuklarınız, hobileriniz gibi alanlarda çok daha keyifli haberler alabilir, kendinizi daha pozitif bir enerjide hissedebilirsiniz. Kendinizi daha değerli hissedeceğiniz, yatırımlardan kar sağlayacağınız durumlar oluşabilir. Merkür ve Jüpiter arasında yaşanacak kavuşumla iş hayatınız, gündelik rutinleriniz, sağlık ve ilişkinizin arka planıyla alakalı konularda önemli pozitif bir haber alabilirsiniz. Kadersel ve ciddi görüşmeler olabilir bu süreçte. Akışta kalmanız çok önemli, yapılan seçimler size hizmet edecek ve doğru seçimler olacaktır. Korkularınızın yersiz olduğunu aslında doğru yolda olduğunuzu çevreniz tarafından da desteklenerek anlayabileceksiniz. Mutlu ve sağlıklı bayramlar diliyorum. Kova; Haftaya miras, nafaka, pasif gelirler, toplu paralar, yatırım ve tasarruflar ile alakalı konularla başlangıç yapabilirsiniz sevgili kovalar. Eylül ayında düşündüğünüz, sonuçlanamayan bir konu net hale geliyor. Ortaklık, derin ilişkiler, kendi işinizi büyütmek de bu haftanın gündeminde olacaktır. Venüs’ün boğa burcuna geçmesiyle aile, yuva alanınızda pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte evinizi güzelleştirebilir, daha huzurlu hissedebilirsiniz. Merkür ve Jüpiter arasında yaşanacak kavuşumla aşk ve ilişkiler, çocuklarınızın hayatı ile alakalı önemli bir seçim yapabilir ve daha doğru net kararlar alabilirsiniz. İş anlamında müşteri seçimleri olabilir, yeni anlaşmalara imza atabilirsiniz. Burada eski kalıplarınızdan ayrılıp, yeni dünya düzenine mutlaka ayak uydurmalısınız. Böylece yapacağınız seçimlerde sistem tarafından her türlü desteği alabileceksiniz. Mutlu ve sağlıklı bayramlar diliyorum. Balık; Haftaya ilişki ve ortaklı konularla başlangıç yapabilirsiniz sevgili balıklar. Eylül ayından bu yana beklemede kalan tamamlanmamış konularda yeni bir düzen için adımlar atıyor olacaksınız. KAD sizin burcunuzda olduğu için her türlü destekleniyor olacaksınız. Venüs’ün boğa burcuna geçmesiyle anlaşmalar, sözleşmeler, zihin rahatlığı sizlerle olacaktır. Yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerin pozitif bir sürece evrildiği güzel zamanlar olacaktır. Merkür ve Jüpiter arasında yaşanacak kavuşumla ev, aile, yuva konusunda önemli bir haber bu hafta sizlere ulaşacaktır. Uzaklarla bağlantılı konular, yaşayacağınız yere net olarak karar vermek söz konusu olacaktır. Bu süreçte iş hayatınızda da önemli gündemler neticeye ulaşacaktır. Alım-satım, uzaklarda yaşama isteği varsa yine pozitif gelişmeler yaşanacaktır. Maddi, manevi anlamda önünüzün açık olacağı enerjiler olacaktır. İş hayatınızda başarılarınız beklediğinizden fazla olabilir. Mutlu ve sağlıklı bayramlar diliyorum.

Geri